Giresun Gakkoş’u gözüne kestirdi

PTT 1. Lig’de alt sıralarda yer alan Giresunspor yarın deplasmanda Elazığspor ile oynayacağı karşılaşmada iyi bir netice elde ederek evinin yolunu tutacağına inanıyor. Yeşil-Beyazlılarda Başkan Yardımcısı Mehmet Kazancıoğlu; “Son haftalarda iyi giden bir

Giresun Gakkoş’u gözüne kestirdi
PTT 1. Lig’de alt sıralarda yer alan Giresunspor yarın deplasmanda Elazığspor ile oynayacağı karşılaşmada iyi bir netice elde ederek evinin yolunu tutacağına inanıyor. Yeşil-Beyazlılarda Başkan Yardımcısı Mehmet Kazancıoğlu; “Son haftalarda iyi giden bir takımız. Son dört maçımızda kaybetmedik. Bunun Elazığspor deplasmanında da sürmesini istiyoruz. Konyaspor karşısında aldığımız galibiyet bizi şımartmadı.  Bizim acil ihtiyacımız ligde puan ya da puanlar alarak iyi yerlere gelmek. Elazığspor maçına da bu düşünceyle hazırlandık” dedi.
 
Başkan Yardımcısı Kazancıoğlu kendi işlerine bakacaklarını belirterek; “Elazığspor sahasında oynadığı maçlarda iyi bir performans sergiliyor ancak bu durum bizi korkutmuyor. Bence sporseverlerin keyif alacağı bir maç olacak. Takımımız her maça olduğu gibi Elazığspor’un karşısında da üç puanı almak için çıkacaktır ve inanıyoruz ki rakibimizin evinde yaptığı seriyi alacağımız puan ya da puanlarla sonlandırarak şehrimize dönüş yapacağız. Giresunspor bu ligde kalıcı olacaktır. Bundan kimsenin endişesi olmasın” ifadelerini kullandı.   

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor