Giresun bakın ne yaptı

Rakip evinde son dört maçını kazanan Elazığspor’du. 24. dakikada Erdinç’in golü Çotanaklar’ı geri düşürdü. 62’de Alican skora denge getirdi, 82’de ise sahneye Anton çıktı ve üç puana uçurdu Giresunspor, konuk olduğu Elazığspor karşısında yenik duruma düşm

Giresun bakın ne yaptı
Rakip evinde son dört maçını kazanan Elazığspor’du. 24. dakikada Erdinç’in golü Çotanaklar’ı geri düşürdü. 62’de Alican skora denge getirdi, 82’de ise sahneye Anton çıktı ve üç puana uçurdu
 
Giresunspor, konuk olduğu Elazığspor karşısında yenik duruma düşmesine rağmen maçı 2-1 kazanmayı başararak altın değerinde üç puanı hanesine yazdırdı.
 
Evinde oynadığı son dört karşılaşmayı kazanan Gakkoş’a misafir olan Çotanaklar, 24. dakikada Erdinç’in golüne engel olamadı. İkinci yarıya hızlı başlayan Giresunspor’du. 62’de Abdulaziz’in serbest atıştan ceza sahasına gönderdiği topu Alican ağlarla buluşturdu ve skora denge geldi.  82’de Uğur, Anton’u kaçırdı. Elazığsporlular bu pozisyonda topa elle müdahale kararı bekledi ancak hakem oyunu devam ettirdi. Kazakistanlı oyuncu aşırtma vuruşla topu ağlara gönderdi ve maçı Giresunspor 2-1 kazandı.    

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor