Giray’ın Fedakarlığı

Trabzonspor’iun stoperi Giray  Kaçar Gaziantep’de sahaya ilaç tedavisi görerek çıktı.  Trabzon’da giribal enfeksiyona yakalanan ,ancak takımının yalnız bırakmamak için kafileyle Gaziantep’e getirilen Giray’a maç öncesi yoğun tedavi  uygulandı.Maç öncesi s

Giray’ın Fedakarlığı

Trabzonspor’iun stoperi Giray  Kaçar Gaziantep’de sahaya ilaç tedavisi görerek çıktı.  Trabzon’da giribal enfeksiyona yakalanan ,ancak takımının yalnız bırakmamak için kafileyle Gaziantep’e getirilen Giray’a maç öncesi yoğun tedavi  uygulandı.

Maç öncesi serum  bağlanan genç futbolcu halsiz ve bitkin olmasına rağmen deplasmanda oynanan  Gaziantep maçında  takımının yalnız bırakmadığı gibi  hatasız oynayarak alkış aldı.

Karşılaşma sonrası oldukça bitkin görülen Giray konuşurken ve nefes alırken güçlük çektiği gözlendi. Bordo mavililer dün gec geç saatlerde Trabzon’a dönerken bu futbolcunun tedavisine yoğun bir şekilde devam ediliyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor