Giray: Rusya'dan puanla döneriz!

Bordo-mavili takımın başarılı savunma oyuncularından Giray Kaçar, Rusya'da puan ya da puanlarla döneceklerine inandığını ifade etti.Takım olarak Devler Ligi'ne farklı hazırlandıklarını anlatan Giray, "CSKA Moskova maçı da bizim için çok önemli. Onlarla ar

Giray: Rusya'dan puanla döneriz!

Bordo-mavili takımın başarılı savunma oyuncularından Giray Kaçar, Rusya'da puan ya da puanlarla döneceklerine inandığını ifade etti.

Takım olarak Devler Ligi'ne farklı hazırlandıklarını anlatan Giray, "CSKA Moskova maçı da bizim için çok önemli. Onlarla arka arkaya iki maç oynayacağız. Öncelikle oraya yenilmemek için gidiyoruz., puan ya da puanlar almak istiyoruz. Çünkü garip geldiğimiz taktirde büyük oranda gruptan çıkmayı garantileyeceğiz. Rusya'da puan ya da puanlarla döneceğimize inanıyorum." dedi.

Başarılı futbolcu, Türkiye'nin Avrupa Şampiyonası play-off turunda Hırvatistan ile eşleşmesini de şöyle değerlendirdi:

"Türk Milli takımın bunun üzerinden geleceğini düşünüyorum. İyi bir ekibimiz, iyi bir teknik heyetimizin olduğunu düşünüyorum. Hırvatistan gerçekten zorlu bir ekip. Onlara Avrupa Şampiyonası'nda da yenmiştik. Bundan dolayı bu maça daha farklı bakacaklardır. Biz de Hırvatistan'ın eleyerek Avrupa Şampiyonası'na gitmek istiyoruz. İnanıyorum ki şampiyonaya katılacağız"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler