Giray Kaçar; futbola açım!

“Sezona iyi başladık”Yeni sezona çok iyi sonuçlar alarak başladıklarını belirten Giray, “Zaman zaman bazı sorunlar yaşasak da bu son derece normal. Çünkü her maçı kazanacaksınız diye bir şey yok. Üstelik ligimizin kalitesi de arttı. Her takım birbirini ye

Giray Kaçar; futbola açım!

“Sezona iyi başladık”

Yeni sezona çok iyi sonuçlar alarak başladıklarını belirten Giray, “Zaman zaman bazı sorunlar yaşasak da bu son derece normal. Çünkü her maçı kazanacaksınız diye bir şey yok. Üstelik ligimizin kalitesi de arttı. Her takım birbirini yenebiliyor. Rakibimiz pozisyonundaki diğer takımların da aldığı sonuçlar ortada. Bu nedenle kendimizi başarılı buluyorum” dedi.

 

“Duraklama döneminde değiliz”

Son iki haftada oynanan Sivasspor ve Kayserispor maçlarına da değinen Giray, sözlerini şöyle sürdürdü; “Hem Sivasspor hem de Kayserispor iyi takımlar. Biz her iki takıma karşı iyi futbol oynadık. Özellikle Sivasspor maçında çok pozisyona girdik. En kötü ihtimalle 2-0 kazanabileceğimiz bir müsabakaydı. Kayserispor'u da yenebilirdik. Ama olmadı. Beraberliklerle sahadan ayrılmak zorunda kaldık. Bu sonuçlar bizim kötü veya duraklama döneminde olduğumuzu göstermez”

 

“Kocaelispor'u yenmek istiyoruz”

Kocaelispor karşısında sahaya kazanmak için çıkacaklarını dile getiren genç futbolcu, “Şu an ligin lideri biziz. Bu unvanla hafta sonu Kocaelispor maçına çıkacağız. Rakibimiz son sırada olmasına rağmen son haftalarda bir çıkış yakaladı. Ama biz çok iyi bir takımız ve lideriz. Engelleri birer birer aşmalıyız. Gücümüz var. Bana göre kendi sahamızda oynadığımız maçlarda kolay kolay kimse bizi yenemez” diye konuştu.

 

“Futbola açım”

Şu ana kadar Bordo-Mavili forma altında 2 lig ve 2 kupa maçında görev aldığını vurgulayan Giray, “Yedek kaldığım dönemde kendimi hiç bırakmadım. Sürekli oynayacakmışım gibi hazır tuttum. Çünkü elime geçen fırsatı iyi değerlendirmem gerekiyor. Yedek kalmanın beni çok hırslandırdığını söyleyebilirim. Futbola açım. Formanın değerini iyi biliyorum. Hocamın görev vermesi halinde elimden geleni ortaya koyarak kendisini ve bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Kendime güveniyorum” yorumunu yaptı.  

 

“Fırsatı iyi değerlendirmem gerekiyor”

Trabzonspor'un hayallerini süsleyen bir takım olduğunu da ifade eden Giray, “Böyle büyük bir takımda ve ona gönülden destek veren yoğun taraftar kitlesinin önünde forma giymeyi hayatım boyunca hayal etmiştim. Şimdi bu fırsatı yakaladım. Amacım elime geçen fırsatı iyi değerlendirmek ve o büyük Trabzonspor formasını başarıyla taşımak” yorumunu yaptı.

 

“Kalan maçları kazanmak hedefimiz”

Devre arasına kadar oynayacakları 3 maçı da kazanmak istediklerini söyleyen Giray, “Bu sene biz iyiyiz. Rakiplerimiz ise bize oranla daha kötüler. Şu ana kadar Galatasaray dışında hiçbir takıma yenilmedik. O maçta da şanssız bir şekilde mağlup olduk. Kolay kolay yenilebilecek bir takım değiliz. Şimdi ilk olarak devreyi lider tamamlayıp ikinci yarıya avantajlı başlamak istiyoruz. Sezon sonunda ise şampiyon olmak veya Avrupa Kupalarına katılmak amacındayız. Trabzonspor'un gücü her türlü zorluğun üstesinden gelebilir” açıklamasında bulundu.

 

“Yönetimimizin ilgisinden memnunuz”

Yönetim Kurulunun kendilerine gösterdiği ilgiden son derece memnun olduğunun da altını çizen Giray, “Bize karşı çok sıcak ve içten davranıyorlar. Bütün deplasmanlarda yanımızdalar. Antrenmanlarımızı izliyorlar. Bize maddi ve manevi hiçbir sıkıntı yaşatmıyorlar. Onların bu tutumu bizi ayrı bir şekilde motive ediyor. Şu ana kadarki başarıda en büyük pay önce onların sonra bizim” diyerek sözlerine son verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor