Giray Bulak'ın hedefi 3 puan

Bulak, Konyaspor'un göreve geldikleri günden bu yana, sürekli olarak gelişme gösterdiğini, Galatasaray maçından sonra şimdi de Trabzonspor ile oynayacaklarını belirtti. ''Dar zamanda çok büyük gelişme beklenmesi doğru değil, ancak takımımız her geçen gün

Giray Bulak'ın hedefi 3 puan

Bulak, Konyaspor'un göreve geldikleri günden bu yana, sürekli olarak gelişme gösterdiğini, Galatasaray maçından sonra şimdi de Trabzonspor ile oynayacaklarını belirtti.

''Dar zamanda çok büyük gelişme beklenmesi doğru değil, ancak takımımız her geçen gün daha iyi şeyler yapma adına önemli mesafe alıyor'' diyen Bulak, şunları kaydetti:

''Zor bir dönem yaşayacağız. Fakat bu zor dönemi en az kayıpla atlatmak istiyoruz. Konyaspor olarak ligdeki her takıma sıkıntı oluşturacak bir ekibiz, her takımı yenecek gücümüz var. En önemli düşüncemiz daima oynayacağımız ilk maç. Şimdi önümüzde Trabzonspor ile oynayacağımız bir karşılaşma var. Trabzonspor ile kendi evimizde oynayacağımız maça mutlak 3 puan için çıkacağız.''

Bulak, lider takımla oynayacak olmanın oyuncuların motivasyonlarını üst seviyeye çıkardığını, amaçlarının galip gelerek taraftara büyük sevinç yaşatmak olduğunu sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor