Giray Bulak'ı Çok Aradık

Vestel Manisaspor antrenörü Orhan Çıkrıkçı, 2-1 öne geçmelerine rağmen Denizlispor'un iyi mücadele ederek kazandığını, kendilerinin ise cezası nedeniyle tribünden maçı izlemek zorunda kalan teknik direktör Giray Bulak'ı çok aradığını vurguladı.Cezaların b

Giray Bulak'ı Çok Aradık

Vestel Manisaspor antrenörü Orhan Çıkrıkçı, 2-1 öne geçmelerine rağmen Denizlispor'un iyi mücadele ederek kazandığını, kendilerinin ise cezası nedeniyle tribünden maçı izlemek zorunda kalan teknik direktör Giray Bulak'ı çok aradığını vurguladı.

Cezaların biraz daha medeni şekilde verilmesini istediklerini dile getiren Çıkrıkçı, ''Yani bir takıma ceza veriyorsunuz, bir şehre ceza veriyorsunuz. Bence Bu cezalar hakkında biraz daha konuşup, yorum yapmak lazım'' dedi.

Vestel Manisasporlu futbolculardan Güven Varol, ilk yarıda Denizlispor'a göre daha iyi futbol sergilediklerini, ancak galibiyeti koruyamadıklarını belirtti.

Ufuk Ceyhan da Denizli'ye galibiyet için geldiklerini, zaman zaman kendilerinin, zaman zaman Denizlispor'un pozisyonlar bulduğunu, kazanabilecekleri maçı basit hatalardan dolayı kaybettiklerini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler