Giray Bulak'a ağır ceza

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Beşiktaş Ankaragücü ve Konyaspor'a ağır cezçalar verdi. En ağır cezayı ise Giray Bulak aldı.. Kurul, bugün yaptığı toplantıda, Turkcell Süper Lig'de 26 Ekim'de yapılan Ankaragücü-Kayserispor maçında, taraftarlarının ned

Giray Bulak'a ağır ceza

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Beşiktaş Ankaragücü ve Konyaspor'a ağır cezçalar verdi. En ağır cezayı ise Giray Bulak aldı..

Kurul, bugün yaptığı toplantıda, Turkcell Süper Lig'de 26 Ekim'de yapılan Ankaragücü-Kayserispor maçında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle Ankaragücü'nü cezalandırdı.

Bu arada Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, 26 Ekim'deki Konyaspor-İstanbul Büyükşehir Belediyesi lig maçında hakeme hakaret etmekten, 4 maç ceza aldı.

PFDK, Beşiktaş Kulübü'ne de Turkcell Süper Lig'de 24 Ekim'deki Sivasspor maçında taraftarlarının kötü ve çirkin tezahüratı için 40 bin YTL ve yine taraftarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 10 bin YTL olmak üzere toplam 50 bin YTL para cezası verdi.

PFDK'nın verdiği öteki cezalar şöyle:

3 Maç: Selçuk Görmüş (Mustafakemalpaşaspor)

2 Maç: Burak Akdiş (Sakaryaspor), Semih Türe (Gebzespor), Hamdi Zıvalıoğlu (Beylerbeyi Antrenörü), Mustafa Büdüş (Diyarbakırspor Masörü)

1 Maç: Harun Aydoslu (Kırıkkalespor Teknik Direktörü)

45 Gün Hak Mahrumiyeti: Ömer Güler (Mustafakemalpaşaspor yöneticisi)

1 Ay Hak Mahrumiyeti: Tahsin Çobanoğlu (İzmirspor yöneticisi)

38 Bin YTL: Galatasaray

20 Bin YTL: Sivasspor

16 Bin 500 YTL: Sakaryaspor

15 Bin YTL: Pendikspor, İzmirspor

14 Bin 500 YTL: Çaykur Rizespor

14 Bin YTL: Diyarbakırspor

12 Bin 500 YTL: Antalyaspor

12 Bin YTL: Adanaspor

10 Bin YTL: Konyaspor, Alibeyköyspor, Beykoz 1908, Ispartaspor

9 Bin YTL: Gebzespor

8 Bin YTL: Şanlıurfaspor

7 Bin 500 YTL: Eskişehirspor

7 Bin YTL: Mardinspor

6 Bin YTL: Düzcespor

5 Bin 500 YTL: Uşakspor, Sürmenespor

5 Bin YTL: Kartalspor, Darıca Gençlerbirliği, Beylerbeyi, Denizli Belediyespor, Marmaris Belediyespor, İstanbul Maltepespor, D.Ç. Divriğispor

3 Bin YTL: Yimpaş Yozgatspor

2 Bin YTL: Belediye Vanspor

1500 YTL: Göztepe, Siirtspor

1000 YTL: Erzincanspor, Kilis Belediyespor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler