Giray Bulak Özür Diledi

Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, geçen hafta yapılan Ankaraspor maçından sonra yaşananlarla ilgili olarak, “Ankaraspor maçında sergilediğim tutarsız davranışlardan dolayı kamuoyundan özür diliyorum” dedi.Denizlispor maçının hazırlıklarına b

Giray Bulak Özür Diledi

Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, geçen hafta yapılan Ankaraspor maçından sonra yaşananlarla ilgili olarak, “Ankaraspor maçında sergilediğim tutarsız davranışlardan dolayı kamuoyundan özür diliyorum” dedi.

Denizlispor maçının hazırlıklarına başlayan Vestel Manissapor'da, teknik direktör Giray Bulak, çalışma öncesi yaptığı açıklamada, Ankaraspor maçı sırasında ve sonrasında gösterdiği tutum ve davranışların maksadını aştığını söyledi.

Bulak, takındığı tavır ve davranışları için özür dileyerek, “Hakikatten televizyon ve basında yer alanlara baktığımda, yaptığımın hiç de şık olmadığını gördüm. Kendisiyle barışık bir insan olarak, ortaya koyduğum bu tavır ve davranışlar birbiriyle örtüşmüyor. Bu yüzden kamuoyu kusura bakmasın. O günlerimi yaşanmamış kabul ediyorum” dedi.

Bulak, bu hafta yapacakları Denizlispor maçına ilişkin olarak da şunları kaydetti:
“Geçen sezonun son maçını Denizlispor ile oynamıştık. O günkü hava şartları futbol oynamaya müsait değildi, tamamen aleyhimizdeydi. Dolayısıyla isteğimiz oyunu sahada sergileyemedik. Pazar günüyse o günden daha az bir sıcaklık ve nem bekliyoruz. Çalışmalarımızı ağırlıklı olarak pas yapmaya yöneltiyoruz. İyi bir takıma karşı oynayacağız. Deplasmanda iki gol atmışlar, ama biz de oyunu bırakmayan yüksek tempoda oynayan bir ekibiz.”

Denizlispor'un kendisinin eski takımı olduğunu, kamuoyunda “Ege derbisi” olarak adlandırılan bir karşılaşmaya çıkacaklarını ve çok keyifli bir maç olacağını tahmin ettiğini ifade eden Bulak, “Santrfor eksiğimiz var. Bu mevki aksıyor. Santrfor alma konusunda isteklerim devam ediyor. Antrenörler almak ister, yönetimler alır veya almaz. Yöneticiler ya alır ya almaz, ama bizim isteklerimiz devam edecek” diye konuştu.

-“DÖRT BÜYÜKLERDEN KORKMUYORUZ"

Ligin ilk yarısında, dört büyük takımın Manisa'ya gelmesi ve peş peşe oynamalarının bir dezavantaj teşkil etmediğini belirten Bulak, şunları kaydetti:
“Ben büyük takımlardan korkmam. Bu maçlar futbolcuların kendilerini ispatlayacağı, tribünlerin dolacağı ve basının ilgisinin üzerimizde olacağı maçlardır. Futbolcular, bu maçlarda daha fazla motive olabiliyor ve kapasitelerinin üzerine çıkabiliyor. Bu maçlardan çok iyi netice alarak çıkacağımızı düşünüyorum. Aslında beni küçük maçlar daha çok tedirgin ediyor.”

Borbiconi'yi bu haftaki Denizlispor maçına yetiştireceklerini belirten Bulak, “Rafael'in daha iki haftası var, ancak takımla birlikte çalışmalara başladı. Kendisini ısındırmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Vestel Manisasporlu futbolcular Hakan Balta ve Okan Koç ise, Ankaraspor maçının kendileri açısından çok stresli geçtiğini ve bu nedenle kazanmak için sahada zaman zaman gergin oynadıklarını belirtti.

Ankaraspor maçının ilk yarısının son saniyesinde yenilen golü “talihsizlik” olarak niteleyen futbolcular, takımın iyi durumda olduğunu söylediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor