Giray Bulak oyuncularını uyardı

Konyaspor, Pazar günü deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde Teknik Direktör Giray Bulak yönetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra dar alanda 5'

Giray Bulak oyuncularını uyardı
Konyaspor, Pazar günü deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde Teknik Direktör Giray Bulak yönetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra dar alanda 5'e 2 pas çalışması yapan oyuncular, antrenmanı çift kale maçla tamamladı. Teknik Direktör Giray Bulak, antrenmanı sık sık durdurarak oyuncularına uyarılarda bulundu.

Takım kaptanı Ömer Gündostu, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Galatasaray maçının zorlu geçeceğini ifade ederek, "Ligde zorlu bir fikstür bizi bekliyor. Bunun ilki hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Galatasaray maçı olacak. Artık büyük takım, küçük takım diye bir şey kalmadı. Bu maça iyi hazırlandık. Galatasaray maçından iyi bir sonuçla ayrılacağımıza bütün ekip olarak inanıyoruz. Takımımızda da bir kan değişikliği oldu. Umarım Giray hocamızla daha iyi yerlere geliriz" dedi.

Konyaspor, yarın sabah uçakla İstanbul'a giderek Dedeman Otel'de kampa girecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler