Giray Bulak Konya yolunda

Giray Bulak üzerinde yoğunlaşan Yeşil-beyazlıların Kulüp Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, tecrübeli çalıştırıcı ile büyük oranda anlaşıldığını doğruladı. Başkan Kuntoğlu, "Giray Bulak ile görüşmelerimiz sürüyor. Antalyaspor maçından önce bir görüşme yaptık ve

Giray Bulak Konya yolunda
Giray Bulak üzerinde yoğunlaşan Yeşil-beyazlıların Kulüp Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, tecrübeli çalıştırıcı ile büyük oranda anlaşıldığını doğruladı.

Başkan Kuntoğlu, "Giray Bulak ile görüşmelerimiz sürüyor. Antalyaspor maçından önce bir görüşme yaptık ve rakamda küçük bir anlaşmazlık yaşanması üzerine Antalyaspor karşılaşmasından sonra yeniden görüşme kararı aldık. Giray Bulak ile büyük oranda anlaştık ve bu transfer için son noktaya geldik. Giray hoca da Konya'ya gelmek için hazır. Bir aksilik çıkmazsa, Giray Bulak, çok yakında resmi sözleşmeyi imzalayacak" dedi.

Teknik direktör Giray Bulak da Konyaspor'un teklifine sıcak baktığını belirterek, şunları söyledi:

"Daha önce bir görüşmemiz oldu. Ama tekrar görüşeceğiz. Sanıyorum bu kez kesin olarak anlaşıp resmi sözleşmemizi de imzalarız. Konyaspor gerçekten iyi bir takım. Konyaspor'a gelmeyi kim istemez? Eminim ki bir çok hoca Konyaspor'da görev yapmak ister" dedi. Giray Bulak'ın 1-2 gün içerisinde Konya'ya gelmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor