"Giray Bulak ile anlaştık"

Trabzonlu teknik direktör Giray Bulak Bursaspor yolunda

"Giray Bulak ile anlaştık"

Bursaspor'da başkan adayı olan Ekrem Pamuk, Trabzonlu teknik direktör Giray Bulak ile sportif direktör olması konusunda anlaşmaya vardıklarını seçilmeleri halinde Bulak'ın göreve başlayacağını açıkladı.

Pamuk yaptığı açıklamada "Sportif direktör olarak bir süredir çalışmalar yapıyorum. Bu isim Giray Bulak Hocamız. Biz kendisi ile prensipte anlaştık. Spor camiasını yakından tanıyan ve güvendiğimiz bir isim. Bursaspor konumunu çok tartıştık. Neler yapabileceğimizi konuştuk. Giray Hocam da bizi kırmadı. Bursaspor'da çalışmaktan onur ve gurur duyacağını söyledi. Mustafa Er'le de devam etmek istiyoruz. Giray Hocamız ve Mustafa Hocamız birlikte de çalışmış. Bir problem olacağını düşünmüyorum. Giray Hocamız da göreve geldiğin de 3-4 futbolcu ile anlaşacağımızı umuyorum.” dedi.

63 yaşındaki Giray Bulak son olarak 2019'da Karagümrük'ü çalıştırmıştı. Bulak Trabzonspor'da da teknik direktörlük başta olmak üzere bir çok farklı görevde çalışmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor