Giray Bulak: Hedef Sivas maçı

Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, "Yakaladığımız şansları değerlendirebilsek, skoru lehimize çevirebilirdik" derken "Bazı maçları kaybedebilirsiniz, ancak birçok şey kazanabilirsiniz. Bugün o maçlardan birisini oynadık" şeklinde konuştu. Giray Bulak

Giray Bulak: Hedef Sivas maçı
Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, "Yakaladığımız şansları değerlendirebilsek, skoru lehimize çevirebilirdik" derken "Bazı maçları kaybedebilirsiniz, ancak birçok şey kazanabilirsiniz. Bugün o maçlardan birisini oynadık" şeklinde konuştu.

Giray Bulak, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, takımda oynamayan oyuncuları görmeleri açısından kupa maçlarının önemli olduğunu belirterek, "Bazı maçları kaybedebilirsiniz, ancak birçok şey kazanabilirsiniz. Bugün o maçlardan birisini oynadık" diye konuştu.

Her geçen gün takım olma adına önemli adımlar attıklarını ifade eden Bulak, şunları kaydetti:
"Geriye düştüğümüz dakikalarda beraberliği yakalamaya çalıştık. Golden sonra son derece etkili, cesur ve agresif oynadık. Yakaladığımız şansları değerlendirebilsek, skoru lehimize çevirebilirdik. Kupa maçında 3 puan bırakıyorsunuz. Belli bir maddi gelir alamıyorsunuz. Ancak bizim hedefimiz Sivasspor maçı. Her geçen gün takım olma adına, o homojen yapıyı öne çıkarma adına önemli şeyler oluyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor