Giray Bulak: "Ders çıkartacağız"

Konyaspor, Antalya kampında ikinci devre hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürürken, Teknik Direktör Giray Bulak kamp dönemi boyunca oynanan ve mağlubiyetle sonuçlanan 3 özel maçtan ders çıkaracaklarını ve yapılan hataları ligde tekrarlamak istemediklerini sö

Giray Bulak: "Ders çıkartacağız"
Konyaspor, Antalya kampında ikinci devre hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürürken, Teknik Direktör Giray Bulak kamp dönemi boyunca oynanan ve mağlubiyetle sonuçlanan 3 özel maçtan ders çıkaracaklarını ve yapılan hataları ligde tekrarlamak istemediklerini söyledi.

Turkcell Süper Lig'in ilk yarısını 17 puanla 12'nci sırada tamamlayan Konyaspor, Antalya'da sürdürülen hazırlık kampında oynadığı özel maçlarda Boluspor'a 4-3, Karşıyaka'ya 1-0 ve Boluspor'a 3-0 mağlup olurken, kamp döneminde oynanan Fortis Türkiye Kupası Manisaspor karşılaşmasını da 1-0 kaybederek gruptan elendi. Özel maçlar ve Türkiye Kupası karşılaşmalarında galibiyet göremeyen Konyaspor, yapılan hatalardan ders almak ve görülen eksiklikleri tamamlayarak ikinci yarıda kaybedilen puanları telafi etmek istiyor.

Oynanan maçların kaybedilmesinden ders çıkartacaklarını söyleyen Teknik Direktör Giray Bulak, "Kamp döneminde oynadığımız üç hazırlık maçını da kaybettik. Bu maçlarda tecrübeli oyuncularımızın yanında alt yapıdan aramıza katılan 9 arkadaşımıza ve ligde fazla forma şansı bulamayan futbolcularımızın hepsine şans verdik. Genç oyunculardan ilerleme kaydedenler olduğu gibi, beklediğimiz durumu yakalayamayan isimlerde oldu. Bizim bu kamp sırasındaki öncelikli hedefimiz genç oyuncularımızın tecrübe kazanmalarına katkıda bulunmanın yanı sıra bu maçlarda yaptığımız hataları görerek bunlardan dersler çıkarmak ve ligde tekrarlamamak. 1 haftalık bir kamp dönemimiz kaldı. Bu süreyi en iyi şekilde değerlendirerek sezonun ikinci devresine girmek ve ilk yarıda topladığımız 17 puanın üzerine ikinci devrede daha fazla çıkarak sezonu iyi bir yerde tamamlamak istiyoruz. Aramıza dahil olacak transferlerimizin de katkılarıyla ikinci devrede başarılı bir Konyaspor izlettireceğimize inanıyorum" dedi.

Konyaspor Fortis Türkiye Kupası'nda oynadığı Sivasspor, Denizlispor ve Manisaspor karşılaşmalarından da 1-0 mağlup ayrılmıştı.




HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor