Gerçek Gökhan Ünal geliyor

“Her şey yolunda”Sezona iyi başladıklarını belirten Gökhan, “İlk maçtan bu yana olumlu yönde gidişimiz devam ediyor. Belki tam takım olamadık ve bazı maçlarda sorun yaşadık ama sonuçta biz yeni oyunculardan kurulu bir ekibiz. Fakat biz bu sorunu büyük ölç

Gerçek Gökhan Ünal geliyor

“Her şey yolunda”

Sezona iyi başladıklarını belirten Gökhan, “İlk maçtan bu yana olumlu yönde gidişimiz devam ediyor. Belki tam takım olamadık ve bazı maçlarda sorun yaşadık ama sonuçta biz yeni oyunculardan kurulu bir ekibiz. Fakat biz bu sorunu büyük ölçüde aştığımızı da düşünüyorum. Ligin lideriyiz. Bu kolay değil. Hele hele bu yıl oluşturulan bir kadro için hiç kolay değil. Özetlemem gerekirse hem benim hem de takımım için her şey yolunda gidiyor” ifadelerini kullandı.

 

“Alışma dönemindeyim”

Gol atma açısından biraz sıkıntı çektiğini vurgulayan Gökhan, “Bu durum normal. Trabzonspor'a alışma dönemindeyim. Gün geçtikçe daha iyi olacağım. Maç içerisinde üzerimde kesinlikle bir baskı hissetmiyorum. Taraftarın tepkisi de normal. Çünkü onlar bizden gol atmamızı bekliyorlar. Bence ligin ikinci yarısında çok daha iyi işler yapacağız” diye konuştu.

 

“Şans yanımızda değildi”

Sivasspor karşısında şansın yanlarında olmadığını dile getiren golcü futbolcu, şöyle devam etti; “Sivasspor karşısında çok pozisyona girdik. Ben de beklediğim fırsatları yakaladım ama top bizi istemedi. Bir türlü sonuca gidemedik. Gol şansımız yanımızda değildi”

 

“Hedefim 20 gol”

Kendisine bu sezon 20 gol atma hedefi koyduğunu söyleyen Gökhan, “Ben sezon başında kendime 20 gol atma hedefi koymuştum. Eğer ilk yarıyı 8 golle tamamlarsam bu hedefime ulaşırım. İlk sezonumda 20 gol atmam da bana göre başarı” yorumunu yaptı.

 

“Kolej havası var”

Takımda bir kolej havası yaşandığını da belirten Gökhan, “Hem teknik heyet hem de oyuncular birbirine destek olmaya çalışıyor. Arkadaşlık üst seviyede. Zaten bu dışarıdan da görülüyor. Özellikle attığımız goller ve maç sonraları sergilenen tablo bunun en iyi kanıtı” açıklamasında bulundu.

 

“İyi ki Trabzon'a gelmişim”

Kayserispor'a karşı önemli bir maça çıkacaklarının altını çizen Gökhan, “Kayseri benim evim gibi. Orada tam 5 yılım geçti. Çok güzel anılarım var. Gol kralı oldum, milli takıma gittim. Ama artık bitti. Kayseri'de sadece yönetim anlamında biraz sıkıntılar oldu. Ben hiçbir yanlış yapmadım. Bunu çok iyi biliyorlar. İçim rahat. Şimdi Trabzonspor'dayım ve yine çok mutluyum. İyi ki Trabzon'a gelmişim. İnşallah burada çok başarılı olacağım. Cuma günü oynayacağımız maça gelirsek zor geçeceğini söyleyebilirim. Kayserispor kendi sahasında iyi oynayan bir takım. Eski güçlerinde olmayabilirler ama özellikle büyük maçlara çok iyi konsantre olduklarını görüyoruz. Son oynadıkları müsabakalarda gol sorunu çektikleri ortada ama savunmaları çok iyi. Hepsini iyi tanıyorum. Ligin en az gol yiyen takımlarından biri. Bana göre Sivasspor maçından daha zor geçecek. Ama biz Trabzonspor'uz. Oradan galibiyetle dönmek istiyoruz” dedi.

 

“Şampiyonluğu Anadolu belirler”

Ligde her takımın birbirini yenebileceğini ifade eden Gökhan, şöyle devam etti; “Ligde sadece büyük takımlar yok. Onları yenebilir ayrıca yenilebilirsiniz de. Ama şampiyonluğu Anadolu takımlarıyla oynadığınız müsabakalar belirler. Şu ana kadar deplasmanda en çok puan toplayan takım biziz. Sadece Galatasaray'a mağlup olduk. Eğer kendi sahamızdaki maçları kazanırsak mutlu sona ulaşırız”

 

“Asıl Gökhan ikinci yarıda”

Gol atmanın yanı sıra attırmayı da çok sevdiğini dile getiren Gökhan, “Ben Kayserispor'da 25 gol attığım dönem ayrıca 10 da asist yapmıştım. Bu özelliğim var. Ama Trabzonspor'da tam olarak özelliklerimi sahaya yansıtamadım. Ersun hocayla da sürekli konuşuyoruz bu konuyu. Ama geçen sene sorunlar yaşadım. Yeni yeni kendime geliyorum. Ne kadar kısa sürede toparlarsam o kadar iyi olacak. Şu anda sahada oran vermek gerekirse yüzde 70'le mücadele ediyorum. Ama belirtmeliyim ki taraftarlarımız gerçek Gökhan Ünal'ı ikinci yarıda izleyecekler. Eğer ilk yarıyı 8 golle tamamlarsam ikinci yarıda kimse beni tutamaz” şeklinde konuştu.

 

“Umut'la iyi anlaşıyoruz”

Umut'la sahada iyi anlaştıklarını da vurgulayan golcü futbolcu, “Yapılan eleştirilere katılmıyorum. Bazen bir pozisyonda aynı koşuyu yaptığımız oluyor. Ama genel anlamda uyumluyuz. Umut bu takım için çok önemli. Benden daha çok koşuyor ve rakip savunmayı yıpratıyor. Ben daha çok topla oynamayı seviyorum. Umut rakibi yıpratınca daha rahat oluyorum. Onun açtığı boşlukları değerlendirmeye çalışıyorum. Ayrıca Hacettepe maçında ben Umut'a gol attırdım. Son Sivasspor maçında da o bana asist yaptı. Demek ki uyumsuzluk yok” ifadelerini kullandı.

 

“Oyuncular olarak inandık”

Takımın gerçek gücünü ikinci yarıda ortaya koyacağını dile getiren Gökhan, “Tam olarak takım olamadığımız için belki istediğimizi sahaya yansıtamıyoruz. İkinci yarı daha rahat olacağız. Çünkü o zaman herkes birbirin ezberlemiş olacak. Şu an istediğimiz yukarıdan kopmamak. Eğer bunu başarırsak ikinci yarıda şampiyonluk hedefimize ulaşırız. Aslına bakarsanız sezona şampiyonluk hedefiyle başlamadık. Ama aldığımız sonuçlar bizi buna yönlendirdi. Oyuncular olarak inandık. Biz bu sene şampiyon olamasak bile Şampiyonlar Ligine katılacağız” yorumunu yaptı. 

 

 

“Taraftara karşılığını vereceğiz”

Taraftarlardan destek beklerini de belirten Gökhan, “Kendilerine şu ana kadar verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Ama maç eşitlikle ve mağlubiyetle tamamlandığında bize sırtlarını dönmesinler. Lig uzun bir maraton. Onların desteğine çok ihtiyacımız var. Özellikle Trabzonlu oyuncuların bu desteğe ihtiyaçları var. Taraftarlarımıza desteklerinin karşılığında gerekeni vereceğiz” şeklinde konuştu.

 

“Milli göreve hazırım”

Milli takım hedefinin her zaman devam ettiğini de sözlerine ekleyen Gökhan, “Konyaspor maçı sonrası sakatlığım nedeniyle milli takım kampına dahil olamadım. Eğer gitseydim belki daha kötü olacaktı. Bu konuyu Fatih hocayla da konuştuk. Kendisi benim bu konudaki durumumu iyi biliyor. Milli takım için neler yapabileceğimin de farkında. Sonrasında davet gelmedi. Ben her zaman hazırım. Ne zaman görev verilirse elimden geleni yaparım. Milli takımın önünde zor maçlar var. Özellikle oynanacak iki İspanya maçı sonrası kaderimiz belirlenecek” dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor