Gençlerbirliği Fenerbahçe'yi mağlup etti

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe ile Gençlerbirliği karşılaştı. Ankara temsilcisi, 87. dakikada El Kabir'in golü ile takımına 2-1'lik galibiyeti getirdi. Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Gençlerbirliği ile karş

Gençlerbirliği Fenerbahçe'yi mağlup etti
Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe ile Gençlerbirliği karşılaştı. Ankara temsilcisi, 87. dakikada El Kabir'in golü ile takımına 2-1'lik galibiyeti getirdi.
 
Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaştı. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan mücadeleyi G.Birliği 2-1'lik skorla kazandı.
 
Gençlerbirliği, 37. dakikada Petrovic'in ceza alanı dışından yaptığı vuruş sonrasında öne geçti, Fenerbahçe ise 72. dakikada Mehmet Topal'ın kafa vuruşu ile beraberliği yakaladı. Son dakikalarda iki takım da pozisyonlar yakalarken, G.Birliği 87. dakikada El Kabir'in kafa golü ile öne geçti. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve F.Bahçe zirve yolunda kritik puanları Ankara'da bıraktı.
 
Bu skorun ardından Fenerbahçe puanını 50 yaptı ve 3. sırada kaldı. Gençlerbirliği ise puanını 32 yaparken, 8. sırada yer aldı. Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe evinde Beşiktaş ile karşılaşacakken, Gençlerbirliği ise deplasmanda İstanbul Başakşehir'e konuk olacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor