Gençlerbirliği Antalyaspor'u yendi

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Gençlerbirliği evinde Antalyaspor'u 1-0 yendi ve kritik bir galibiyete imza atıı. Mücadelenin ilk yarısında Gençlerbirliği Serdar Gürler ve Skulasson ile 2 net pozisyon yakaladı ancak Saso Fornezzi'yi geçemedi ve ilk

Gençlerbirliği Antalyaspor'u yendi

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Gençlerbirliği evinde Antalyaspor'u 1-0 yendi ve kritik bir galibiyete imza atıı.

Mücadelenin ilk yarısında Gençlerbirliği Serdar Gürler ve Skulasson ile 2 net pozisyon yakaladı ancak Saso Fornezzi'yi geçemedi ve ilk yarı 0-0'lık beraberlikle sona erdi.
 
Karşılaşmanın 2. yarısında Ante Kulusic 56. dakikada topu filelerle buluşturdu ve Gençlerbirliği'ni 1-0 öne geçirdi. Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmadı ve Gençlerbirliği İbrahim Üzülmez yönetimde 2. galibiyetini aldı.
 
Bu sonuçla Ankara temsilcisi 19 puanla 15. sıraya yükselirken Sivasspor'un Eskişehirspor'a kaybetmesiyle 16. sıradaki Sivasspor'la arasındaki puan farkını 5'e çıkardı ve rahat bir nefes aldı. Antalyaspor ise 21 puanla 13. sırada kaldı.

 
GENÇLERBİRLİĞİ: Hopf, Selçuk, Ahmet Oğuz, Hleb, Djalma, Ahmet Çalık, Uğur, Kulusic, Sersar, Skulason, El Kabir
TEKNİK DRİEKTÖR: İbrahim Üzülmez
 
ANTALYASPOR: Fornezzi, Sezer, Chico, Sakıb, Serdar Özkan, Inkoom, Onana, Celustka, Motta, Emre, Eto'o
TEKNİK DİREKTÖR: Jose Morais

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor