Genç ; "Trabzonspor programların önünde olmalıdır"

HABER61.NET-HABERSERVİSİ-Trabzonspor bugün saat 14.00 sularında Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bayramlaşma törenini düzenledi. Avusturya kampında olan futbolcular törende yerini alamazken yönetiminden Trabzonspor'un Asbaşkanı Ali Kemal Başaran, Trabzonsp

Genç ; "Trabzonspor programların önünde olmalıdır"
HABER61.NET-HABERSERVİSİ-Trabzonspor bugün saat 14.00 sularında Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bayramlaşma törenini düzenledi. Avusturya kampında olan futbolcular törende yerini alamazken yönetiminden Trabzonspor'un Asbaşkanı Ali Kemal Başaran, Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, bayramlaşma törenine gelenleri karşıladı. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma törenine bu yıl katılım fazla olmadı. Siyasilerden sadece Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş bayramlaşma törenine katıldı. 
 
"TRABZONSPOR PROGRAMLARIN ÖNÜNDE OLMALIDIR..."
Bayramlaşma törenine katılan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç sorularımızı yanıtladı."Trabzonspor'un bayramlaşması ile AK Parti'nin bayramlaşma töreninin çakıştığını ifade eden Genç, buna rağmen partisinde konuşmasını yaptıktan sonra tesislere geldiği ifade etti. Genç, açıklamasında şunları söyledi;
 
"Bugün Yoğun programımız ama Trabzonspor programlarımızın önünde olmalıdır. Biz bunu vazife olarak bildik her zaman Trabzonspor'un yanında olduk. Trabzonspor başkanımız kamp nedeni ile Avusturya'ya gitti. Burada olan As başkanımız ve diğer yöneticilerimizle bayramlaştık. Tüm Trabzonspor severlerinin bayramını tebrik ediyorum. İnşallah bu sezon daha güçlü başarılar elde ederiz. Daha önce haksızlığa maruz kaldık bununla mücadale etmeye devam edeceğiz. Henüz sezon bitmedi inşallah iyi bir takım olabilmek adınada iyi transferler yapılacaktır.
AK Parti'nin bayramlaşma töreni ile Trabzonspor'un bayramlaşma töreni çakıştı o yüzden gelemediler. Yoksa herkes her zaman herkes burada olmalıdır. Bu konuda hiçbir partinin ön yargısı olabileceğini düşünmüyorum. Trabzonspor siyasetin üstündedir". 
 
HABER:Bahar KURBAY
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor