Genç Milliler İstanbul'da!

Milli Takım kadrosunda bulunan oyuncular, Beylerbeyi Atatürk Eğitim ve Araştırma Merkezi Tesisleri'nde biraraya gelirken, daha sonra kamp çalışmaları için Federasyonun Riva'da bulunan tesislerine hareket etti. Genç milliler turnuvada 15 Aralık Pazartesi g

Genç Milliler İstanbul'da!

Milli Takım kadrosunda bulunan oyuncular, Beylerbeyi Atatürk Eğitim ve Araştırma Merkezi Tesisleri'nde biraraya gelirken, daha sonra kamp çalışmaları için Federasyonun Riva'da bulunan tesislerine hareket etti.

Genç milliler turnuvada 15 Aralık Pazartesi günü Sırbistan, 16 Aralık Salı günü İsrail, 18 Aralık Perşembe günü de Belarus ile karşılaşacak. 

Teknik direktör Abdullah Ercan yönetimindeki 17 Yaş Altı Milli Takımı'nın aday kadrosuna davet edilen oyuncular şöyle:

Orhan Gülle, Furkan Şeker, Sezer Özmen (Beşiktaş), Okan Alkan, Recep Berk Elitez (Fenerbahçe), Vahdet Kılkışlılar (Denizlispor), Berkin Kamil Arslan (Galatasaray), Hasan Ahmet Sarı (Trabzonspor), Okan Salmaz (Adanaspor), Oğulcan Gökce (Altay), Ferhat Karakaya (Manisaspor), Ümit Korkut (Dardanelspor), Tayfun Arkadaş (B. Munchen), Onur Kızılkaya (FC Köln), Gökay Işıtan (Hamburg), Kamil Ahmet Çörekçi (Millvall), Engin Bekdemir (PSV Eindhoven), Deniz Mehmet (Westham United).

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor