Genç Hakemin Acı Sonu

Süper Lig'in başlamasına kısa bir süre kala Sakarya'da üzücü bir olay yaşandı. 23 yaşındaki hâkem adayı Kadir Ayar, statta idman yaparken kalp krizi geçirdi.Sakarya Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksekokulu 3. sınıf öğrencisi olan Ayar, tüm mü

Genç Hakemin Acı Sonu

Süper Lig'in başlamasına kısa bir süre kala Sakarya'da üzücü bir olay yaşandı. 23 yaşındaki hâkem adayı Kadir Ayar, statta idman yaparken kalp krizi geçirdi.

Sakarya Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksekokulu 3. sınıf öğrencisi olan Ayar, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sağlık görevlilerinin yaklaşık 20 dakika kalp masajı yaptığı yaptığı genç hakem adayı, hayatını kaybetti. Olayın şokunu atlatamayan Ayar'ın arkadaşları uzun süre gözyaşı döktü.

Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Ayar'ın cesedi, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Aynı zamanda amatör kümede futbol oynayan Kadir Ayar'ın, daha önce herhangi bir kalp rahatsızlığı olmadığı, 6 ay önce tam teşekküllü bir hastaneden sağlık raporu aldığı öğrenildi. Acı haberi İstanbul Kartal'daki evlerinde öğrenen Ayar'ın ailesi, oğullarının cenazesi almak üzere Sakarya'ya hareket etti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor