Gekas geri mi dönüyor?

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor’da teknik direktör Roberto Carlos döneminde kadro dışı kalan Yunan golcü Theofanis Gekas’a kapılar açıldı. Yeni sezon öncesi Roberto Carlos ile yollarını ayıran yeşil-siyahlılarda, 2 yıllık imza a

Gekas geri mi dönüyor?
Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor’da teknik direktör Roberto Carlos döneminde kadro dışı kalan Yunan golcü Theofanis Gekas’a kapılar açıldı. Yeni sezon öncesi Roberto Carlos ile yollarını ayıran yeşil-siyahlılarda, 2 yıllık imza atan teknik direktör Cihat Arslan, Gekas ile tekrar masaya oturabileceklerini kaydetti.
 
Teknik direktör Cihat Arslan, Carlos döneminde disiplinsiz davranışlarından dolayı takıma uyum sağlamadığı iddia edilerek kadro dışı bırakılan ve birçok kez kulübün kapısından içeri alınmayan Gekas ile tekrar masaya oturup şartları konuşmak istediğini belirtti. Arslan, “Gekas ile masaya oturup şartlarını ve bizim şartlarımızı konuşacağız. Uyum sağlaması durumunda tekrar takıma girebilir. Yönetimimiz ile birlikte bu konu üzerinde en son kararı vereceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor