GB'li Murat Samsunspor'da

Gençlerbirliği'nde 2012'ye kadar sözleşmesi bulunan Murat Kalkan, yedi yıldır forma giydiği kulüp yönetiminden gitmek içi izin isteyerek bonservis bedeli ödemeden başkent ekibinden ayrıldı.Samsunspor'un iki yıllığına renklerine bağladığı Kalkan: "Kulüp yö

GB'li Murat Samsunspor'da

Gençlerbirliği'nde 2012'ye kadar sözleşmesi bulunan Murat Kalkan, yedi yıldır forma giydiği kulüp yönetiminden gitmek içi izin isteyerek bonservis bedeli ödemeden başkent ekibinden ayrıldı.

Samsunspor'un iki yıllığına renklerine bağladığı Kalkan: "Kulüp yönetimine ve başkanıma teşekkür ederim. Bana çok büyük jest yaptılar. Yedi yıldır bu formayı giyiyordum artık değişim zamanım gelmişti. Karşılıklı olarak sözleşmemi feshettik ve bonservis bedeli olmadan kulüpten ayrıldım. Hocama ve takım arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Artık Samsunspor'da başarılı olmak için daha çok çalışacağım. Gençlerbirliği'nde çok güzel günlerim oldu. Herkese çok eşekkür ederim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor