G.Birliği 0 Trabzonspor 1

STAT: 19 Mayıs

G.Birliği 0 Trabzonspor 1

HAKEM: Fırat Aydınus
YAYIN: Lig TV

GENÇLERBİRLİĞİ: Recep, Emre, El Saka, Traore, Hakan, Addo, Mehmet Nas, Engin, Troisi, Burhan, Kahe
TEKNİK DİREKTÖR: Samet Aybaba

TRABZONSPOR: Sylva, Tayfun, Song, Egemen, Cale, Yattara, Hüseyin, Ceyhun Gülselam, Colman, Gökhan, Umut
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

Trabzonspor'un açıklanan ilk 11'nde yer alan Selçuk Belindeki ağrıların bacaklarınada yansıması sonucu ilk 11'den çıkarılarak yerine Ceyhun Gülselam sahaya çıktı..

Karşılaşmadan Dakikalar (İlk Yarı)

Fırat Aydınus düdüğünü çaldı, karşılaşma Lider Trabzonspor'un başlama vuruşu ile başladı.

Dakika 1 İlk atak Trabzonspor'dan geldi. Trabzonspor kazandığı korner atışını Cale ile kullandı, Hüseyin kafayı vuruyor aut.

Dakika 4 Trabzonspor atakta, kendi sahasından paslarla çıkıyor,  Colman top boşta olan Umut'un önüne çıkardı, Umut sol çaprazda kaleci ile karşı karşıya, vuruşu kötü ve top kalci Recep'te

Dakika 9 Gençlerbirliği tehlikeli geldi. Gelişen atakta müsait durumda vurulan kafa vuruşu kaleci Sylva'da kaldı.

Dakika 17 Gençlerbirliği atakta, top Engin Baytar'ın önüne çıkarıldı. Bu futbolcu Trabzon ceza sahası önünden vurdu aut.

Dakika 22 Gençlerbirliği köşe vuruşu kullanıyor. Ceza sahasına gelen topta Sylva boşa çıktı, Engin Baytar'ın önüne düşen topa bu futbolcu voleyi vurdu. Top az farkla üstten auta çıktı.

Dakika 25 Gençlerbirliğ'nden Mehmet Nas topa elle müdahale edince hakem Fırat Aydınus tarafından sarı kartla cezalandırıldı.

Dakika 31 Gençlerbirliği Trabzonspor cezasahası köşesinden serbest vuruş kazandı. Topun gerisinde Troisi , Troisi Engin'e çıkardı bu futbolcunun vuruşunda top barajdan döndü.

Dakika 32 Gençlerbirliği atağında Song kritik müdahale ile topu kornere çeldi. Konber atışında topu Trabzonspor defansı uzaklaştırdı.

Dakika 34 Gençlerbirliği'nde Traore sarı kart gördü.

Dakika 36 Trabzonspor sol kanattan korner kullanıyor. Yattara'nın kullandığı atış kaleci Recep'te kaldı. 

Dakika 37 Gençlerbirliği'nin tehlikeli olduğu bu dakikada Engin'in vuruşu az farkla auta çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sonuçlandı. Gençlerbirliği 0 Trabzonspor 0

Karşılaşmadan notlar (İkinci yarı)

Karşılaşmada ikinci yarı başladı.

Dakika 50 Trabzonspor'da Hüseyin rakibine yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

Dakika 53 Gençlerbirliği korner atışı kullanıyor. paslaşarak kullanılan atışta , top tekrar kornerde. Korner atışı bu kez sol taraftan. Atış kullanuıldı. yakın direpğe ortalanan topta cale'nin müdahalesi bir köşe vuruşu daha. kullanılan köşe vuruşunu egemen uzaklaştırdı. Dönen topta Kahe'nin vuruşunda toz az farkla üstten auta çıktı.

Dakika 55 Trabzonspor kontraatakta top gökhan Ünal'ın önünde . Gökhan vuruyor top direğin dibinden az farkla auta çıkıyor.

Dakika 59 Trabzonspor Gençlerbirliği ceza sahası önünde serbet vuruş kullanıyor. Topun başında Yattara ve Ceyhun ,  Ceyhun geliyor vuruşunu yapıyor top kaleci Recep'ten döndü, dönen topa Gökhan Ünal vurdu top ağlarda. Yardımcı hakemin bayrağı havada. ofsayt gerekçesi ile gol geçersiz sayılıyor.

Dakika 64 Yattara soldan indi Ceyhun'a çıkardı bu futbolcunun vuruşu defansa çarparak kornere çıktı.

Dakika 65 Gençlerbirliği kontraatağa çıkıktı, defans topu kornere çıkardı. Kullanılan köşe vuruşunda el saka vurdu top kaleci sylva'da.

Dakika 67 Gençlerbirliği atak tazeledi Troısı müsait durumda vurdu aut.

Dakika 68 Top bir o kalede bir bu kalede. Colman Gökhan'a çıkardı bu futbolcu müsait durumdaki Umut'un önüne yuvarladı. Umut vurdu aut.

Dakika 69 Gençlerbirliği bir kez daha köşe vuruşu kullanıyor. Kullanılan atışta kaleci sylva topa hakim oldu.

Dakika 70 Yattara'nın pasında Colman kaleci ile karşı karşıya kolacağı pozisyonda kontrolu kötü. top kaleci Recep'te

Dakika 71 Trabzonspor tehlikeli olabilecvek noktadan serbest vuruş kullanıyor. Topun başında Yattara ve Ceyhun Yattara dokundu Ceyhun vurdu defansa çarpan top kornere çıktı. Korner buruşunu defans uzaklaştırdı.

Dakika 73 Trabzonspor bir köşe vuruşu daha kazandı. Yattara'nın kullandığı kçşe vuruşunda kaleci recep boşa çıktı defans topu kornere çeldi. Colman sağ taraftan köşe vuruşunu kullandı Gençlerbirliği defansı topu uzaklaştırdı.

Dakika 75 Gençlerbirliği'nde oyuncu değişikliği , Djite Kahe'nin yerine oyuna dahil oldu.

Dakika 76 Trabzonspor Yattara ile faul atışı kullandı, yattara'nın ceza sahasına doldurduğu topa Ceyhun Gülselam kafayı vurdu, top üst direkten geri döndü.

Dakika 78  Gollllllllllllllllllllllllllllllllllllll  gollllll Umut attı. Song faul atışını cezasahası içerisinde kullandı. Ceyhu'un kafa ile arkaya çevirdiği topu, Gökhan kafa ile umut'a yolladı. Bu futbolcunun kafa vuruşunda top ağlarla buluştu. Trabzonspor beklediği gole 78'nci dakikada Umut Bulut'la kavuştu. Gençlerbirliği 0 Trabzonspor 1

Dakika 81 Trabzonspor'da Yattara oyundan alınıyor. İsaac Yattara'nın yerine oyuna dahil olan isim.

Dakika 82 Gençlerbirliği Trabzonspor cezaalanına yakın mesafeden serbest vuruş kullanıyor. Engin Baytar topun gerisinde. Engin geldi vurdu top Trabzonspor üst direğinden döndü.

Dakika 83 Defanstan uzaklaştırılan topla İsaac kontraatağa çıktı Gençlerbirliği cezasahasına girdi. İsaac kaleci Receple karşı karşıya vuruşunu yaptı top az farkla uzak direğin dibinden auta çıktı.

Dakika 84 Gençlerbirliği Trazonspor ceza sahası önünde bir faul daha kazandıç Engin geldi vurdu Sylva topu kornere çeldi. kullanılan korner atoşında top Sylva'da kaldı.

Dakika 87 Trabzonspor'da oyuncu değişikliği. Gökhan Ünal oyundan çıkıyor, Adnan Güngör yerine sahaya giren isim.

Karşılaşmaya 3 dakika ileve edildi.

Dakika 89 Trabzonspor köşe vuruşu kullanıyor, Colman kullandı defans topu uzaklaştırdı.

Dakika 90 Trabzonspor'da Colman yerini Ferhat Çökmüş'e bıraktı.

Dakika 90+3 Gençlerbirliği takım halinde Trabzonspor ceza sahasında, top engin baytar'da engin baytar sol çaprazdan vurdu top uzak direk dibinden aut.

Ve Fırat Aybunus karşılaşmanın 90 dakikasını bitiren düdüğü çaldı. Trabzonspor Lider Geldiği Ankara'dan yine Lider olarak dönüyor. 11!nci haftanın lideri yine TRABZONSPOR.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler