"GB maçında hedef galibiyet"

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Dr. İhsan Alioğlu, Fortis Türkiye Kupası'na beklenmedik bir şekilde veda ettiklerini belirterek, bütün güçlerini verdikleri ligde ilk yarıyı lider kapatmayı hedeflediklerini söyledi. Trabzonspor'un kupada her zaman iddial

"GB maçında hedef galibiyet"

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Dr. İhsan Alioğlu, Fortis Türkiye Kupası'na beklenmedik bir şekilde veda ettiklerini belirterek, bütün güçlerini verdikleri ligde ilk yarıyı lider kapatmayı hedeflediklerini söyledi.

Trabzonspor'un kupada her zaman iddialı bir takım olduğunu ancak Beşiktaş karşısında beklenmedik bir şekilde kupaya veda ettiklerini kaydeden İhsan Alioğlu, "Bundan sonra bütün gücümüzü lige vereceğiz. Hedefimiz devre arasında ligi lider tamamlamaktadır. Devre arasında yapacağımız çalışmalarla eksiklerimizi giderip bütün enerjimizi ikinci yarıda oynayacağımız maçlara vereceğiz ve hedeflediğimiz yere doğru ilerleyeceğiz" dedi.

"HER GEÇEN GÜN DAHA DA GÜÇLENİYORUZ"
Sezonun sonuna kadar yarışı bırakmayacaklarını dile getiren Alioğlu, "Hedefimiz Avrupa kupalarında mücadele etmektir. Ama hangisinde olacağımızı zaman gösterecek. Şampiyonluk sözünü telaffuz etmek istemiyoruz çünkü bu bir baskı oluşturuyor. Trabzonspor olarak bu yıl yarışmacı takım sloganı ile yola çıktık. Yeni bir takımız. Oyun ve duygu bütünlüğünü yakalama adına bayağı bir mesafe aldık. Eksiklerimiz var ve bunları gidermeye çalışıyoruz. Her geçen gün daha güçlü bir takım olma hüviyetine kavuşacağız" diye konuştu.
Beşiktaş maçı sonrası Trabzonspor taraftarının örnek bir davranış sergilediğini belirten İhsan Alioğlu şöyle konuştu:

"Trabzonspor taraftarı planlı ve hazır bir taraftar topluluğudur. Önceki yıllarda manevi olarak her zaman takımlarının yanındaydılar ama fiili olarak beklemedeydiler. Şimdi fiili olarak da bu duygularını ortaya koyuyorlar. Takımlarını kayıtsız şartsız destekleyeceklerini gösterdiler. Bu birliktelik ve güç, bize büyük umut veriyor."

"GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINDAN HEDEFİMİZ MUTLAK GALİBİYET"
Yarın akşam oynayacakları Gençlerbirliği maçından mutlak galibiyet beklediklerini ve liderliği sürdürmek istediklerini kaydeden Alioğlu, "Gençlerbirliği karşısında hedefimiz mutlak galibiyettir. Beşiktaş karşısında yüksek tempoda oynanan maçtan dolaylı oyuncularda bir takım aksaklıklar olabilir ama bunları maça kadar gidereceğimizi düşünüyorum. Beşiktaş maçını bu anlamda Gençlerbirliği maçı öncesi ön bir antrenman olarak düşündük. Cezalı olan Serkan Balcı dışında tüm oyuncularımızı kullanabileceğimizi
düşünüyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor