Gaziantep'ten beraberlik çıktı

Spor Toto Süper Lig'in 27. hafta açılış mücadelesinde Gaziantepspor, sahasında Torku Konyaspor ile karşılaştı. Kamil Ocak Stadı'nda oynanan maç 1-1 sona erdi. Karşılaşmaya hızlı başlayan Gaziantepspor 11. dakikada Chico ile öne geçerken, mücadelenin 2. ya

Gaziantep'ten beraberlik çıktı
Spor Toto Süper Lig'in 27. hafta açılış mücadelesinde Gaziantepspor, sahasında Torku Konyaspor ile karşılaştı. Kamil Ocak Stadı'nda oynanan maç 1-1 sona erdi.
 
Karşılaşmaya hızlı başlayan Gaziantepspor 11. dakikada Chico ile öne geçerken, mücadelenin 2. yarısında ataklarını sıklaştıran Torku Konyaspor ise 73. dakikada Rangelov ile beraberliği yakaladı. İki takım da kalan dakikalarda üstünlüğü getirecek golü bulamadı ve sahadan 1 puanla ayrıldı.
 
Bu skorun ardından Konyaspor ve Gaziantepspor, puanlarını 35 yaparken, 9. ve 10. sıraya yerleşti.
 
Süper Lig'in 28. haftasında Konyaspor evinde Akhisar ile karşılaşacakken, Gaziantepspor ise deplasmanda Galatasaray'a konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor