Gaziantepspor'da istifa şoku!

Gaziantepspor Kulübü Asbaşkanı Bilal Çeker, bugün itibarı ile Gaziantepspor'daki tüm görevlerinden ayrıldığını, gelecek ay yapılacak kulübün olağan genel kurulunda da görev almayacağını açıkladı.Çeker, düzenlediği basın toplantısında, 5 yıldan bu yana sür

Gaziantepspor'da istifa şoku!

Gaziantepspor Kulübü Asbaşkanı Bilal Çeker, bugün itibarı ile Gaziantepspor'daki tüm görevlerinden ayrıldığını, gelecek ay yapılacak kulübün olağan genel kurulunda da görev almayacağını açıkladı.Çeker, düzenlediği basın toplantısında, 5 yıldan bu yana sürdürdüğü yönetim kurulundaki görevinden ve Futbol Federasyonu delegeliği görevlerinden iş hayatındaki yoğunluktan ötürü ayrılma kararı aldığını, kişisel olarak aldığı bu kararı da Beşiktaş maçında kulüp başkanı İbrahim Kızıl'a ilettiğini belirtti.

Bu kararı sezonun 5. haftasında aldığını ancak takımın o sıralar kötü bir gidiş sergilediğini anlatan Çeker, şöyle devam etti: ''Benim karakterime aldığım bir işi yarıda bırakmak yakışmaz. O sıralarda hakkımda çok spekülasyonlar oldu ama bunlara cevap vermedim. Ben, sonuçta bir işadamıyım. 46 yıllık bir şirketi yönetiyorum ve şu anda yürüttüğüm iki önemli proje yatırımı var. Herşey Gaziantepspor demek değil. Aldığın görevi layıkıyla yapmalısın. Koltuğu doldurmak için görev almam. Gaziantepspor'daki görev ise çok emek isteyen bir yer. Ya işimize yoğunlaşacağız ya da Gaziantepspor'u bırakacağız. Oturduğumuz koltukta takıma bir yarar sağlamıyorsa durmanın da bir anlamı yoktur. Bu kararı açıklamak için sezonun bitmesini bekledim. ''

İkinci yarı takımın yükselişe geçtiğini ve ligi 4. sırada 59 puanla bitirdiklerini, takımın tekrar Avrupa kupalarına katılma başarısı gösterdiğini ifade eden Çeker, ''Yani ortada bir başarısızlık yoktur aslında başarı vardır. Bugünden itibaren Gaziantepspor'daki tüm görevlerimden ayrılıyorum, yeni yönetimde de görev almayacağım. 5 yıldır görev yaptığım kulüpten ayrılmak tabii ki zor. Gaziantepspor bu kentin göz bebeğidir. Sayın İbrahim Kızıl ve yeni ekibine başarılar diliyorum. Bundan sonra da her türlü yardımı görev almadan yapmaya hazırım'' diye konuştu.

Bilal Çeker, kendisi ile birlikte yönetim kurulu üyesi Kenan Uygur'un da görevi bıraktığını ve yeni yönetimde görev almayacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler