Gaziantepspor Trabzonspor

Gaziantepspor Trabzonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta, maç öncesi son durum ne? İşte detaylar Ziraat Türkiye Kupası F Grubunda Trabzonspor deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak. Kamil Ocak Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Arda Kardeşler yöne

Gaziantepspor Trabzonspor

Gaziantepspor Trabzonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta, maç öncesi son durum ne? İşte detaylar

Ziraat Türkiye Kupası F Grubunda Trabzonspor deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak. Kamil Ocak Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Arda Kardeşler yönetecek onun yardımcılıklarını ise Çetin Demirhan ve Serdar İla yapacak. Saat 19.00’da oynanacak karşılaşmayı A Spor canlı yayınlayacak.

CANLI MAÇ SİSTEMİ İÇİN TIKLAYIN

Karşılaşma öncesinde Trabzonspor grupta 15 puanla liderken Gaziantepspor ise 8 puanla 2. Sırada yer alıyor. Gruptaki diğer takımlardan Adanaspor 7 puanla 3. Sırada yer alırken Nazilli Belediyespor 1 puanla son sırada bulunuyor.

İki takımın gruptaki ilk karşılaşmasında Trabzonspor rakibini 2-1 mağlup etmişti. İki takım şimdiye kadar toplam 76 kez karşılaştı ve Trabzonspor bu karşılaşmaların 38 galip gelmeyi başarırken Gaziantepspor 15 kez kazandı. 23 maçta ise eşitlik bozulmadı. Gaziantepspor ev sahipliğinde oynanan 37 maçta ev sahibi 14 kez kazanırken misafir takım 9 kez galip geldi ve 14 maçta berabere sona erdi.

gaziantepspor-trabzonspor.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler