Gaziantepspor satmam diyor ama

Trabzonspor Gaziantepspor’un başarılı forvet oyuncusu Cenk Tosun’u transfer etmek istiyor.Haber61.net Spor Servisi'nin haberine göre, Süper Lig’de averajla şampiyonluğu Fenerbahçe’ye kaptırmanın ardından, Egemen ve Selçuk gibi iki as oyuncusunu da kaybede

Gaziantepspor satmam diyor ama

Trabzonspor Gaziantepspor’un başarılı forvet oyuncusu Cenk Tosun’u transfer etmek istiyor.

Haber61.net Spor Servisi'nin haberine göre, Süper Lig’de averajla şampiyonluğu Fenerbahçe’ye kaptırmanın ardından, Egemen ve Selçuk gibi iki as oyuncusunu da kaybeden Trabzonspor yönetimi Cenk Tosun’da ısrarlı.

Şampiyonluğun ardından Egemen ve Selçuk’un da kaybedilmesinin takım iskeletinin bozulmasına neden olması ayrıca yaşanan bu olayların ardından taraftarının da gelecek yıl adına ümitlerini kaybetmesi Trabzonspor yönetimini flaş transferler yapmaya yönlendirdi.

Yurt dışında bir çok futbolcuyla görüşmeler devam ederken yönetim Gaziantepspor’un başarılı forvet oyuncusu Cenk Tosun için de bu kulübün kapısını çalındı.

Trabzonspor’un bu teklifini “Cenk’i satmıyoruz” şeklinde cevaplandıran Gaziantepspor yönetimi yinede çok yüksek bir bonservis bedeli karşılığında bu transferin gerçekleşebileceğinin mesajını da vermeyi unutmadı.

Trabzonspor futbol kamuoyunun içinde bulunduğu moral bozukluğunun ve Türk spor kamuoyunda özellikle Selçuk ve Egemen’in kaybedilmesinin yarattığı prestij kaybını Cenk Tosun transferi ile yeniden yakalamayı çalışan yönetim Trabzonspor taraftarlarına da gelecek için ne denli kararlı olduklarını belirtmek için bu transferi ısrarla gerçekleştirmek istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor