Gaziantepspor Akhisar Belediyespor'a mağlup oldu

Spor Toto Süper Lig'de 21. hafta mücadelesinde Gaziantepspor ile Akhisar Belediyespor kozlarını paylaştı.Kamil Ocak Stadı'nda oynanan karşılaşmada konuk ekip Akhisar Belediyespor 1-0 kazandı. Akhisar'ın Kolombiyalı golcüsü Hugo Rodallega, 61. dakikada att

Gaziantepspor Akhisar Belediyespor'a mağlup oldu

Spor Toto Süper Lig'de 21. hafta mücadelesinde Gaziantepspor ile Akhisar Belediyespor kozlarını paylaştı.Kamil Ocak Stadı'nda oynanan karşılaşmada konuk ekip Akhisar Belediyespor 1-0 kazandı.

Akhisar'ın Kolombiyalı golcüsü Hugo Rodallega, 61. dakikada attığı golle takımını zafere taşıdı. Takımın flaş golcüsü Rodallega, ligde 13. kez fileleri havalandırmış oldu.

Rodallega, Avrupa'da top koşturan Kolombiyalı oyuncular içinde Milan'dan 13 gol kaydeden Carlos Bacca ile en fazla gol atan isimler arasında bulunuyor.

Öte yandan Gaziantepspor'da talihsiz bir sakatlık yaşandı. 26. dakikada sakatlanan yeni transfer Prince Gouano oyundan alınırken yerine Hakan Çinemre girdi.

Alınan bu sonucun ardından Gaziantepspor 26 puanda kalırken, Akhisar Belediyespor 36 puana çıktı ve lig sıralamasında 24 puanlı Galatasaray'ı geçti.

Ligin bir sonraki haftasında Akhisar sahasında Başakşehir ile karşılaşacak. Gaziantepspor deplasmanda Kayserispor ile mücadele edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler