Gaziantep BB'de umutlar tükeniyor

PTT 1. Lig'de play-off'a kalmak için mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, son haftalarda kaybettiği puanlarla hedefinden uzaklaştı.Sezona Süper Lig'e yükselmek umuduyla başlayan mavi-beyazlı ekip, istediği sonuçları alamayınca sezonun ilk yarı

Gaziantep BB'de umutlar tükeniyor
PTT 1. Lig'de play-off'a kalmak için mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, son haftalarda kaybettiği puanlarla hedefinden uzaklaştı.
Sezona Süper Lig'e yükselmek umuduyla başlayan mavi-beyazlı ekip, istediği sonuçları alamayınca sezonun ilk yarısını 20 puanla 11. sırada tamamladı. İkinci yarıda aldığı kötü sonuçların ardından 7 maçta 6 galibiyet serisi yakalayıp play-off için umutlu hale gelen Gaziantep ekibi, son 3 haftada 7 puanla hedefinden şaştı.
Galibiyet serisini 3-0'lık yenilgiyle Samsunspor karşısında kaybeden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, daha sonra Adana Demirspor (3-3) ve Bucaspor (0-0) beraberlikleriyle olası 7 puanı kaçırdı. 32. haftaya 40 puanla 10. sırada tamamlayan Gaziantep temsilcisi, play-off hattından da iyice uzaklaştı.
Kulübün basın sözcüsü İbrahim Açıkgöz, yaptığı açıklamada, hesapta olmayan puan kayıplarının kendileri açısından üzücü sonuçlara neden olduğunu söyledi.
Matematiksel olarak halen play-off şanslarının sürdüğünü dile getiren Açıkgöz, "Bundan sonra puan kaybetmemiz lazım. Bunu başarsak da rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Zor bir süreç ama matematiksel olarak şansımız sürdüğü sürece hedeften kopmamaya çalışacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler