G.Antep cephesinden açıklama

Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, Konyaspor karşısında hiç beklenmedik bir mağlubiyet aldıklarını ancak bu hafta oynayacakları Trabzonspor maçından alacakları puan veya puanlarla bunu telafi edeceklerini söyledi. Kızıl, yaptığı açıklamada, Konyas

G.Antep cephesinden açıklama

Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, Konyaspor karşısında hiç beklenmedik bir mağlubiyet aldıklarını ancak bu hafta oynayacakları Trabzonspor maçından alacakları puan veya puanlarla bunu telafi edeceklerini söyledi.

Kızıl, yaptığı açıklamada, Konyaspor karşısında istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını belirtti. Kızıl, "Konya maçı herkes için beklenmedik bir mağlubiyet oldu. Mühim olan bundan sonra önümüze bakmak. Takımın menfaati için toparlanmak zorundayız. Trabzon ile bu hafta sonu önemli bir maça çıkacağız. Ayrıca Trabzonspor ile kupa maçımız da var ve ardından Galatasaray ile karşı karşıya geleceğiz. Trabzonspor karşısında Konya mağlubiyetini telafi etmek zorundayız. Çünkü çok üzüldük. 10 yıllık yöneticilik yapıyorum, ilk kez ailesi ve hanımı ile gelen taraftarlar gördüm bu maçta. Bu düşüşler olabilir, her futbolcunun performansı aynı olacak diye bir şey yok" dedi.

Mehmet Polat ve Tabata arasında yaşanan olaya da değinen Kızıl, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Her ailede kavga olabilir. Baba ile oğul, kardeş ile kardeş arasında kavga yaşanabilir. Tabi ki yaşanan olay çirkin ve doğru olmayan bir şey. Hiç kimse Gaziantepspor'un üzerinde değildir. Çünkü Gaziantepspor'un menfaati benim de, herkesin üzerindedir. Takıma kimsenin zarar vermeye hakkı yoktur. Buraya kim gelmişse hakkını vermelidir. İki futbolcuyu da barıştırdık, abartılacak bir şey yok. Artık herkesin dikkatli olması lazım. Şimdi birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bizim oyuncularımız kaliteli ve
kendisini kanıtlamış insanlar. Dediğim gibi bu tür olaylar her takımda olabilir. Hoca'ya yetki verdim. Disiplinsiz davranan futbolcu olursa, antrenmandan evine gönderilebilir. Hiç bir futbolcunun takımı, taraftarı cezalandırmaya hakkı yoktur."

Kızıl, kaybettikleri puanları telafi etme adına çalışmalarını birlik ve beraberlik içerisinde sürdürdüklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor