Ganalılar horon tepti seyirci coştu!

Coşku salonu inletti. Bırakın seyirciler yayın kulübesindeki sunucu bile ayağa kalktı.Türkçe Olimpiyatları'nın şarkı finali 21 Haziran Salı gecesi Haliç Kongre Merkezi'nde yapıldı. Dünyanın dört bir yanından gelen öğrencilerin sahnedeki performansları söz

Ganalılar horon tepti seyirci coştu!

Coşku salonu inletti. Bırakın seyirciler yayın kulübesindeki sunucu bile ayağa kalktı.

Türkçe Olimpiyatları'nın şarkı finali 21 Haziran Salı gecesi Haliç Kongre Merkezi'nde yapıldı. Dünyanın dört bir yanından gelen öğrencilerin sahnedeki performansları söze gerek bırakmadı.

Şarkılar ve halk oyunları izleyenlerden büyük alkış aldı. Final gecesine Ganalı öğrencilerin Karadeniz horonu damga vurdu

Programın sunucusu Bülent Özveren, salondaki coşkuyu şu sözlerle özetledi; "Salondaki seyircilerimiz ayakta, ben naklen yayın kulübesinde ayakta... Onlar ne Rize'den ne de Trabzon'dan geldiler. Onlar Gana'dan geldiler. Bir halk oyununun bu kadar içten ve samimi oynandığına ilk defa şahit oluyoruz"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler