Galip gelmek isterdik ama olmadı

Giresunspor’un Başkanı Mustafa Bozbağ: Kazanamadığımız için üzgünüz

Galip gelmek isterdik ama olmadı
TFF 1. Lig’de oynayan Giresunspor’un başkanı Mustafa Bozbağ, 1 puanla döndükleri Şanlıurfa deplasmanı için, "Şanlıurfaspor karşısında galip gelmek isterdik ama olmadı." dedi.

Bozbağ, karşılaşmaya iyi başladıklarını, buldukları golle öne de geçtiklerini belirterek şöyle konuştu:

"Maçın geneline baktığımızda üstün olan taraf bizdik. Erken bulduğumuz golle de öne geçtik. İkinciyi hatta daha fazla goller bulmamızı sağlayacak pozisyonlar da yakaladık. Ancak bunları değerlendiremedik. Net bir penaltımız maalesef hakem tarafından verilmedi. Galibiyet için sonuna kadar mücadele ettik. Ama olmadı. Kazanamadığımız için üzgünüz. Yine de deplasmandan alınan bir puan da önemli" 

MANİSASPOR’A ODAKLANDIK

Şanlıurfaspor maçını unuttuklarını, hedeflerinin 17 Eylül Cumartesi günü oynayacakları Manisaspor karşılaşmasına odaklandıklarını dile getiren Bozbağ, "Manisaspor'u sahamızda konuk edeceğiz. Hedefimiz bu zorlu maçı kazanmak. Evimizde fire istemiyoruz O nedenle de Manisaspor maçına en iyi şekilde hazırlanacağız. 90 dakika da sonuna kadar mücadele ederek hedeflediğimiz 3 puana ulaşmak istiyoruz" şeklinde ifade etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor