"Galibiyeti devam ettirmeliyiz"

TFF 2. Lig 4. Grup'ta yarın deplasmanda Erzurumspor ile karşılaşacak olan Trabzon Karadenizspor'da teknik direktör İhsan Derelioğlu, bu maçta da galip gelerek, çıkışlarını sürdürmek istediğini söyledi. Derelioğlu, Çankırı Belediyespor'u yenerek kötü gidiş

"Galibiyeti devam ettirmeliyiz"
TFF 2. Lig 4. Grup'ta yarın deplasmanda Erzurumspor ile karşılaşacak olan Trabzon Karadenizspor'da teknik direktör İhsan Derelioğlu, bu maçta da galip gelerek, çıkışlarını sürdürmek istediğini söyledi.

Derelioğlu, Çankırı Belediyespor'u yenerek kötü gidişlerine son verdiklerini belirterek, ''Lige kötü başlamış ve istediğimiz sonuçları alamamıştık. Grubun güçlü ekiplerinden Çankırı Belediyespor'u yenerek, gerçek gücümüzü bu maçta gösterdik'' dedi.

Yarın deplasmanda karşılaşacak oldukları Erzurumspor maçının da zor olacağını ifade eden Derelioğlu, ''Bizim hedefimiz Erzurumspor karşısında da çıkışımızı sürdürmek olacaktır. Oyuncularımın bu maçta kendilerine yakışanı, ellerinden gelenin en iyisini yapacaklardır. Umarım maç sonunda 3 puanı alan taraf oluruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor