Galatasaray'da transfer skandalı!

Galatasaray Kulübü Scouting ve Performans Analizi Genel Sorumlusu Emre Utkucan, geçen sezonun devre arasında yapılan başarısız transferlerin sorumlusunun eski teknik direktör Roberto Mancini olduğunu söyledi. Utkucan bununla da kalmayarak Mancini'nin yapı

Galatasaray'da transfer skandalı!
Galatasaray Kulübü Scouting ve Performans Analizi Genel Sorumlusu Emre Utkucan, geçen sezonun devre arasında yapılan başarısız transferlerin sorumlusunun eski teknik direktör Roberto Mancini olduğunu söyledi.
 
Utkucan bununla da kalmayarak Mancini'nin yapılan iki transferde oyuncu menajerlerini tanıdığını söyledi.
 
ONTIVERO, MANCINI'NİN TANIDIĞI BİR MENAJERİN OYUNCUSU
 
Ontivero, bize geldi ve denendi. Ontivero, Mancini’nin tanıdığı bir menajerin bir oyuncusu. Scout ekibiyle alakası yok, bizim fikrimiz sorulmadı. Ontivero zaten Felix diye bir takımda oynuyordu, onun videolarını bile bulmak mümkün değildi ki.
 
HAJROVIC KONUSUNDA GÖRÜŞÜMÜZ NEGATİFTİ
 
Hajrovic konusunda scout ekibinin görüşü negatifti. Mancini’yle görüştüm, olumsuz fikrimi söyledim. Ama Mancini’nin çok güvendiği, scoutu vardı. Onun görüşlerini alıyordu.
 
BURDISSO'NUN MENAJERİ DE MANCINI'NİN ARKADAŞI
 
Burdiso’da da o scoutun görüşleri vardı. Ben bunu kendi yöneticilerime de söyledim. Başkan ile daha sonra görüştüm. Son günde kiralık ve ucuz olduğu için o transferi gerçekleştirdi. Burdiso'nun menajeri de Mancini’nin yakın tanıdığı bir insan.
 
ENDOĞAN ADİLİ'DEN HABERİM BİLE YOK
 
Endoğan Adili transferinden benim haberim bile olmadı. Ben resmi siteden öğrendim.
 
Umut Gündoğan'a gelince. Hoca alt liglerden orta sahaya oyuncusu istedi. Uzun süredir izlediğimiz bir oyuncuydu. İdmanlarına kadar izledik. Umut Gündoğan ve Oğuzhan transferlerinde scout ekibinin katkısı var.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor