Galatasaray'da Terim dönemi

Galatasaray'ın yeni başkanı Ünal Aysal, Fatih Terim ile anlaştıklarını belirtti.Aysal, "Bugün 19.05 itibariyle biz Fatih Terim'le el sıkıştık. Güçlerimizi Galatasaray'ın başarısı için birleştireceğiz. Yarından itibaren kontratlar yapılır. Bizim için el sı

Galatasaray'da Terim dönemi

Galatasaray'ın yeni başkanı Ünal Aysal, Fatih Terim ile anlaştıklarını belirtti.

Aysal, "Bugün 19.05 itibariyle biz Fatih Terim'le el sıkıştık. Güçlerimizi Galatasaray'ın başarısı için birleştireceğiz. Yarından itibaren kontratlar yapılır. Bizim için el sıkışmak önemli. Fatih Terim de bizde sözümüzün adamıyız.  Fatih Terim'in yardımcıları henüz belli değil. Önümüzdeki günlerde her şey daha da netleşecektir. Kadronun üçte biri gidebilir dedim. Bu önümüzdeki günlerde yapılacak antrenmanlarda ve maçlarda belli olacak. Bu karar teknik heyetin raporu sonrasında olacak. Terim'in çim sahadaki hiçbir kararına karışmayız. Başarılı olur, başarısız olur ama biz ona karışmayız. Ancak çim sahaya inene kadar alınacak kararlar tüm ekiple alınacaktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor