Galatasaray'da bu da oldu!

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, daha önce “Dava açmayacağız” demesine karşın, şok bir kararla Beyoğlu 3. Asliye Hukuk Mahkemesi’ne başvurarak, 10 yöneticisi ile birlikte ‘kendi kulübünü’ mahkemeye verdi! Galatasaray’da Mali açıdan desteklenen ancak idari

Galatasaray'da bu da oldu!

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, daha önce “Dava açmayacağız” demesine karşın, şok bir kararla Beyoğlu 3. Asliye Hukuk Mahkemesi’ne başvurarak, 10 yöneticisi ile birlikte ‘kendi kulübünü’ mahkemeye verdi!

 

Galatasaray’da Mali açıdan desteklenen ancak idari açıdan ibra edilmeyen başkan Adnan Polat’ın, mahkemenin 3 Mayıs’taki duruşmada idari ibrasızlık nedeniyle tedbir kararını kaldırıp kaldırmamasını beklerken, geçtiğimiz salı günü yönetim kurulu üyeleriyle birlikte 2011 / 176 no’lu dosya numarası ile dava açtığı öğrenildi.

 

Beyoğlu 3. Asliye Hukuk Mahkemesi’ne salı günü akşam üzeri sunulan dilekçede, başkan Adnan Polat ve Işın Çelebi, Mehmet Yiğit Şardan, Ali Haşhaş, Taner Aşkın, Murat Yalçındağ, Hakan Üstünberk, İbrahim Çağlar, Mehmet Yalçın Orhon, Selim Sayılgan, Abdurrahman Emir Sarıgül adına avukatlar Erdal Özyıldırım ile Ali Oğuz, Galatasaray Kulübü Derneği’ni dava etti.

 

Galatarasay’ın 27 Mart 2011 tarihinde yapılan olağan Mali Genel Kurul toplantısında, biri dernek başkanı ve diğer 10’u yönetim kurulu üyesi olan müvekkiller hakkında verilen idari açıdan ibra etmeme kararı ile mahkemeden öncelikle ibra etmeme kararının batıl, yok hükmünde olmakla hükümsüzlüğünün tespiti istendi. Bunun mümkün olmaması durumunda ise kararın iptali ve mevcut durumun yarattığı olumsuzlukların ve sonuçlarının sonradan telafisi mümkün olmayan zararlara neden olabileceği nedeniyle de, kararın yürütmesinin durdurulması yönünde ihtiyati tedbir kararı verilmesi talep edildi.Tarihte ilk kez bir başkan kendi kulübüne dava açtı!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor