Galatasaray'a Hacettepe şoku!

Galatasaray ligi bırakmış! Turkcell Süper Lig'de 30. haftanın açılış mücadelesinde Hacettepe, Ankara 19 Mayıs Stadı'nda Galatasaray'ı ağırladı ve maçtan 2-0'lık galibiyet ile ayrıldı. İlk yarısı golsüz eşitlikle sona eren maçta, Hacettepe'ye 3 puanı getir

Galatasaray'a Hacettepe şoku!
Galatasaray ligi bırakmış! Turkcell Süper Lig'de 30. haftanın açılış mücadelesinde Hacettepe, Ankara 19 Mayıs Stadı'nda Galatasaray'ı ağırladı ve maçtan 2-0'lık galibiyet ile ayrıldı. İlk yarısı golsüz eşitlikle sona eren maçta, Hacettepe'ye 3 puanı getiren goller, karşılaşmanın 58. dakikasında Patiyo'dan ve 93. dakikada İbrahim Şahin'den geldi.

Bu sonucun ardından küme düşmesine kesin gözüyle bakılan Ergün Penbe'nin Hacettepe'si, ligde 22 puana yükselirken, Bülent Korkmaz'ın çalıştırdığı Galarasaray 52 puanda kaldı.

Turkcell Süper Lig'de Galatasaray önümüzdeki hafta Ankaragücü ile karşılaşacak. Hacettepe ise Gençlerbirliği'ne konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor