Galatasaray'a bir darbe de Ankaragücü'nden

Galatasaray, deplasmanda Ankaragücü'ne 1-0 mağlup oldu

Galatasaray'a bir darbe de Ankaragücü'nden

Süper Lig'in 32. haftasında G.Saray, küme düşmeme mücadelesi veren Ankaragücü'ne konuk oldu. Sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılan Ankara ekibi, kümede kalma yolunda hayati bir 3 puan aldı. Galibiyet hasretini 8 maça çıkaran G.Saray ise lig üçüncülüğü yarışında bir kez daha darbe almış oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR

Dakika 11: Ankaragücü savunmadan uzun bir topla hızlı çıkmak istedi. Sol taraftan ceza sahasına giren Lobzhanidze'nin ortasında Linnes topa ayak koydu ve meşin yuvarlak kornere çıktı.

Dakika 18: Ankaragücü kazanılan serbest vuruşu paslaşarak kullandı. Ardından ceza sahasına yapılan ortada arka direkte boş kalan Lobzhanidze topun gelişine kötü bir vuruş yaptı.

Dakika 19: Galatasaray isabetli paslarla sol kanattan etkili geldi fakat önce Pazdan ardından Kitsiou rakiplerine şut imkanı tanımadı.

Dakika 22: Ankaragücü köşe vuruşunda Pinto ortasını yaptı. Top kaleci Okan'ı geçip arka direğe yönelirken Taylan yaptığı müdahaleyle Pazdan'a vuruş şansı vermedi.

Dakika 23: Ceza sahasının sol çaprazında topla buluşan Lobzhanidze seken topa sert vurdu ancak isabet sağlayamadı.

Dakika 27: Emre Akbaba kaleyi cepheden gören bir bölgeden ceza sahasına girerken sol ayağıyla şutunu attı ancak Pazdan bir kez daha topa ayak koyuyor!

Dakika 36: Ankaragücü çok hızlı bir şekilde rakip kaleye geldi. Galatasaray ceza sahası içerisinde yaşanan karambol sonrası top sağ taraftaki Michalak'ın önünde kaldı. Bu futbolcunun çaprazdan yaptığı vuruşta kaleci Okan gole izin vermedi.

Dakika 38: Lobzhanidze'nin sol kanattan yaptığı ortada Galatasaray savunması kafayı vurdu. Scarione ceza yayı üzerinde topa gelişine sert vurdu ancak isabet sağlayamadı.

İKİNCİ YARI

Dakika 46: Orgill sağ çaprazda Marcao'dan çok şık sıyrıldı ve ceza sahasına girip şutunu attı ancak top az farkla yandan dışarı gidiyor.

Dakika 52: Ankaragücü yine tehlikeli geldi. Kitsiou rakip savunmanın arasından uygun durumdaki Lobzhanidze'yi gördü fakat Gürcü futbolcu topun gelişine vuruşunu yapamadı.

Dakika 53: Galatasaray bir anda tehlikeli geldi. Taylan'ın pasıyla sol kanattan hareketlenen Ömer Bayram kale sahasına ortasını yaptı. Pozisyonu takip eden Belhanda arka direkte topu ağlara göndermeyi başaramadı.

Dakika 57: Ömer Bayram'ın kullandığı serbest vuruşta top direkten oyun alanına geri döndü! Seken top Taylan'ın önünde kalırken bu futbolcunun vuruşunda Pazdan topa ayak koymayı başardı.

Dakika 62: Galatasaray savunmasında çıkarken yapılan top kaybının ardından Michalak, Emin Bayram'ın müdahalesiyle ceza sahası içerisinde yerde kaldı ve hakem beyaz noktayı işaret etti. Topun başına geçen Scarione, Ankaragücü'nü 1-0 öne geçirdi.

Dakika 65: Belhanda ceza sahasının hemen dışından çok sert bir şut attı fakat Pazdan bir kez daha topun kaleye gitmesine izin vermedi.

Dakika 67: Ankaragücü kalecisi Ricardo'nun uzun vuruşunda Emin Bayram topu kalecisine bıraktı. Topu takip eden Orgill, Okan'dan önce vuruşunu yapmak istedi ancak başarılı olamadı.

Dakika 75: Belhanda'nın ara pasıyla Emre Akbaba ve Adem Büyük ceza sahasına hareketlendi. Ceza sahasında yaşanan karambolün ardından Ankaragücü savunması topu uzaklaştırmayı başardı.

Dakika 76: Ankaragücü sağ kanattan etkili geldi. Arka direğe yapılan ortada Emin Bayram son derece kritik bir müdahale yaptı ve topu kornere attı.

Dakika 84: Ankaragücü ceza sahasında büyük bir karambol yaşandı ancak Galatasaraylı futbolcular GOL vuruşu yapma şansı bulamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor