Galatasaray yine bir Trabzonsporlu'nun peşinde!

Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Engin Baytar, Ceyhun Gülselam ve Olcan Adın'ı Trabzonspor'dan direk alan Trabzonspor formasıyla adını duyuran Umut Bulut'u transfer eden Galatasaray yine bordo mavili ekiple vitrine çıkan bir isme göz dikti; Yasin Öztekin.Trabzo

Galatasaray yine bir Trabzonsporlu'nun peşinde!

Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Engin Baytar, Ceyhun Gülselam ve Olcan Adın'ı Trabzonspor'dan direk alan Trabzonspor formasıyla adını duyuran Umut Bulut'u transfer eden Galatasaray yine bordo mavili ekiple vitrine çıkan bir isme göz dikti; Yasin Öztekin.

Trabzonspor etiketli futbolcuları kadrosuna katarak takımın iskeletini oluşturan Galatasaray Trabzonspor'dan Kayseri Erciyesspor'a giden Yasin Öztekin'e teklifte bulundu.

Trabzonspor'da oynadıktan sonra gittiği Kayseri ekibinde attığı goller, yaptığı asistler ve etkili futboluyla dikkatleri üzerine çeken ve birçok takımın menajerler aracıyla transfer teklifinde bulunduğu Öztekin'e, son olarak Galatasaray'dan teklif geldi.

Kulüp basın sözcüsü Kaan savruk, yaptığı açıklamada, Yasin'in çok değerli bir oyuncu olduğunu söyledi.

Yasin'e, Galatasaray'dan teklif geldiğini doğrulayan Savruk, "Galatasaray'a istediğimiz fiyatı sunduk, fiyat istenilen seviyeye gelirse Yasin'in Galatasaray'a  transferi gerçekleşir. Gönlümüz Yasin'in takımımızda kalarak yeni sezonda da mavi-siyahlı formayı giymesidir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor