Galatasaray ve Fenerbahçe PFDK'ya sevk edildi

Galatasaray ve Fenerbahçe çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle PFDK'ya sevkedildi.Hukuk Müşavirliği'nin 06.03.2015 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevk raporları aşağıda belirtilmiştir.İŞTE O KARARLAR1- GALATASARAY A.Ş. Kulübü'nün 03

Galatasaray ve Fenerbahçe PFDK'ya sevk edildi

Galatasaray ve Fenerbahçe çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle PFDK'ya sevkedildi.

Hukuk Müşavirliği'nin 06.03.2015 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevk raporları aşağıda belirtilmiştir.

İŞTE O KARARLAR

1- GALATASARAY A.Ş. Kulübü'nün 03.03.2015 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş. - MANİSASPOR Ziraat Türkiye Kupası müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı"nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

2- FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü'nün 04.03.2015 tarihinde oynanan MERSİN İDMANYURDUSPOR - FENERBAHÇE A.Ş. Ziraat Türkiye Kupası müsabakasındaki"çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler