Galatasaray tek golle!

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray sahasında Gençlerbirliği'ni ağırladı. Nefes kesen bir maçın ardından Galatasaray rakibini 1-0 yendi ve şampiyonluk yolunda altın değerinde bir üç puanını sahibi oldu. Galatasaray'ın tek golü maçın 67. daki

Galatasaray tek golle!
Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray sahasında Gençlerbirliği'ni ağırladı.
 
Nefes kesen bir maçın ardından Galatasaray rakibini 1-0 yendi ve şampiyonluk yolunda altın değerinde bir üç puanını sahibi oldu.
 
Galatasaray'ın tek golü maçın 67. dakikadasında Sneijder'den geldi.
 
Sarı kırmızılı takımda Selçuk ve Hamit Altıntop sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. İki oyuncunun Beşiktaş derbisi öncesinde son durumu yapılacak kontrollerin ardından belli olacak.
 
Alınan bu galibiyet sonrası Galatasaray puanını 73 yaptı. Gençlerbirliği ise 40 puanda kaldı. Ligin 33. haftasında Galatasaray sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak. Gençlerbirliği ise evinde Mersin İdman Yurdu ile mücadele edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor