Galatasaray Paşa'dan döndü

Spor Toto Süper Lig'in 25. hafta mücadelesinde Galatasaray, deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaştı. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmayı sarı-kırmızılılar, 2. yarıda yaptığı geri dönüş sayesinde 3-2'lik skorla kazandı. Kasımpaşa, 17. dakikada

Galatasaray Paşa'dan döndü
Spor Toto Süper Lig'in 25. hafta mücadelesinde Galatasaray, deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaştı. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmayı sarı-kırmızılılar, 2. yarıda yaptığı geri dönüş sayesinde 3-2'lik skorla kazandı.
 
Kasımpaşa, 17. dakikada Andre Castro ve 43. dakikad Tunay Torun'un golleri ile ilk yarıyı 2-0 önde kapattı ve Galatasaray'a büyük bir şok yaşattı. Mücadelenin ikinci yarısına Burak Yılmaz - Olcan Adın değişikliği ile başlayan sarı-kırmızılılar, 52. dakikada Selçuk İnan, 55. dakikada Umut Bulut ve 65. dakikada Burak Yılmaz'ın sayıları ile üstünlüğü yakaladı ve karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı.
 
Bu skorun ardından Galatasaray puanını 55 yaptı ve maç fazlası ile 54 puanlı Beşiktaş'ın önüne geçti. Geçtiğimiz hafta teknik direktör Şhota ile yollarını ayıran Kasımpaşa ise 29 puanda kaldı.
 
Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray evinde Karabükspor ile karşılaşacakken, Kasımpaşa ise deplasmanda Gençlerbirliği'ne konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler