"Galatasaray maçını unuttuk"

Yener, yaptığı açıklamada, Galatasaray maçında istatistiklere, futbol zenginliğine bakıldığında üstün tarafın kendileri olduğunu, ama Galatasaraylı futbolcuların pozisyonları değerlendirdiğini, bu nedenle sonucun farklı olduğunu belirtti. Bu maçta aslında

"Galatasaray maçını unuttuk"
Yener, yaptığı açıklamada, Galatasaray maçında istatistiklere, futbol zenginliğine bakıldığında üstün tarafın kendileri olduğunu, ama Galatasaraylı futbolcuların pozisyonları değerlendirdiğini, bu nedenle sonucun farklı olduğunu belirtti.

Bu maçta aslında oyun olarak kötü olmadıklarını, ancak sonucun istedikleri gibi olmadığını ifade eden Yener, şunları söyledi:

''Galatasaray maçını unuttuk. Gaziantepspor maçı ile yeni bir seri yakalayacağımıza inanıyorum. Tekrar liderliği geri istiyoruz. Galatasaray maçı ligde oynadığımız maçlardan sadece bir tanesiydi.

Sadece bu maça takılmak, hiçbir zaman doğru değil. Önümüzdeki haftalarda alacağımız puanlarla bu maçı unutturacağımıza inanıyorum. Bundan sonraki maçların hepsi zor maçlar. Ligde kolay maç yok.

Bu haftaki maç da mutlaka zorlu geçecek. Ancak, kendi sahamızda seyircimizin de desteği ile Gaziantepspor maçından 3 puan alacağımız umudundayız.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor