Galatasaray maçına özel prim var mı?

Trabzonspor'da Galatasaray mçı öncesinde şehre gelen İbrahim Hacıosmanoğlu, ayağının tozuyla tesislere giderken, burada Ersun Yanal ile saha ortasında bir görüşme gerçekleştirdi. Beraberinde geldiği yöneticiler Ali Kemal Başaran ve Köksal Sadıklar ile tak

Galatasaray maçına özel prim var mı?

Trabzonspor'da Galatasaray mçı öncesinde şehre gelen İbrahim Hacıosmanoğlu, ayağının tozuyla tesislere giderken, burada Ersun Yanal ile saha ortasında bir görüşme gerçekleştirdi. Beraberinde geldiği yöneticiler Ali Kemal Başaran ve Köksal Sadıklar ile takımın durumu hakkında bilgi alan Hacıosmanoğlu, Galatasaray maçı için ekstra prime gerek olup olmadığını Yanal'a sordu.

Ersun Yanal'ın cevabı ise Hacıosmanoğlu'nu keyiflendirdi. Yanal'ın Hacıosmanoğlu'na, ''Takımın ödemelerini zaten zamanında yapıyorsunuz. Üstelik buna rağmen takım şehre borcunu ödeyemedi. Galatasaray'ı yenmek zaten görevimiz. Bunun için ekstra prime de gerek yok. Merak etmeyin İstanbul'dan zaferle dönüp çıkışa geçeceğiz'' şeklinde cevap verdiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor