Galatasaray maçına özel prim

Trabzonspor yönetim kuruluhaftasonu oynanılacak olan Galatasaray maçının kazanılması halinde oyunculara özel prim verilmesi yönünde karar aldı. Prim miktarı ise açıklanmadı. Bordo mavili takımın İstanbul seyahati kafile başkanları da belli oldu. Buna göre

Galatasaray maçına özel prim

Trabzonspor yönetim kuruluhaftasonu oynanılacak olan Galatasaray maçının kazanılması halinde oyunculara özel prim verilmesi yönünde karar aldı. Prim miktarı ise açıklanmadı.

Bordo mavili takımın İstanbul seyahati kafile başkanları da belli oldu. Buna göre Genel Sekreter Hasan Yener ile Futbol ve Sağlık Sorumlusu İhsan Alioğlu, kafile başkanlığı görevini üstlenecekler.

Genel Sekreter Hasan Yener, takımın bu maça en iyi şekilde hazırlandığını belirterek, kadroda sakat futbolcu bulunmamasının kendilerini sevindirdiğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler