Galatasaray kendini böyle avuttu: Trabzonspor kazanmadı, biz kaybettik.

Galatasaraylı Yönetici Nihat Kırmızı, Trabzonspor'un 2-1 yendiği maç sonunda açıklamada bulundu

Galatasaray kendini böyle avuttu: Trabzonspor kazanmadı, biz kaybettik.

Trabzonspor deplasmanda Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti. Maçın ardından kendi taraftarlarının tepkisine maruz kalan sarı kırmızılı yönetim ise kendilerini "Trabzonspor kazanmadı, biz kaybettik." diyerek avuttu, ayrıca hakemin kendilerini bir çok pozisyonda korumasına rağmen şikayetçi oldu.

Birkaç bireysel hatayla maçı kaybettiklerini ve taraftarın tepkisini haklı bulduklarını kaydeden Galatasaraylı Yönetici Nihat Kırmızı: "Kendi ellerimizle kaybettik. Trabzonspor kazanmadı, biz kaybettik. Maalesef maçın sonlarına doğru yaptığımız birkaç bireysel hatalardan dolayı mağlup olduk. Birkaç hakem hatası da vardı. Bu arayı iyi değerlendireceğiz. Taraftarlarımız çok iyi desteklediler. Haklı olarak galibiyet bekliyorlar. Galibiyet olmayınca da protesto oluyor, Futbol sonuç oyunu. Hakem, Emre Kılınç'ın penaltısını verse... Birçok pozisyon vardı. Taraftarın tepkisini haklı buluyoruz." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor