Galatasaray kapandı!

Galatasaray, Süper Lig'de gelecek hafta Trabzon ile yapacağı maçın hazırlıklarını bu sabahki antrenmanla sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde basın ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirilen günün ilk ant

Galatasaray kapandı!

Galatasaray, Süper Lig'de gelecek hafta Trabzon ile yapacağı maçın hazırlıklarını bu sabahki antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde basın ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirilen günün ilk antrenmanında sarı-kırmızılı futbolcuların dayanıklılık koşularının ardından fitness salonunda kuvvet çalışmaları yaptığı bildirildi.

Gribal enfeksiyon geçiren Aykut'un evinde dinlendiği belirtilirken, sağlık merkezinde sürdürülen tedavilerinin ardından Mehmet Topal, Ferdi, Uğur Uçar, Orkun, Emre Güngör ve Murat Akça'nın salonda sağlık ekibi eşliğinde takımdan ayrı çalıştığı ifade edildi.

Sarı-kırmızılı takımın sabah çalışmasına milli takım kamplarına çağrılan oyuncuların dışında, Linderoth, Kewell ve Nonda'nın da izinli olarak katılmadıkları açıklandı. Serkan Çalık ve Barış'ın ise ameliyat ertesi rehabilitasyon çalışmalarının sürdüğü kaydedildi.

Galatasaray, çalışmalarını bu akşam yapacağı antrenmanla sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor