Galatasaray'ın transferi Kostas Mitroglou Türk düşmanı mı?

Galatasaray'ın transfer ettiği Yunan futbolcu Kostas Mitroglou hakkındaki dedikodular yenilir yutulur cinsten değil!

Galatasaray'ın transferi Kostas Mitroglou Türk düşmanı mı?

Haber61 Spor Servisi

Galatasaray, Yunan golcü Kostas Mitroglou'yu Marsilya'dan liralık olarak kadrosuna kattı.

Sarı Kırmızılıların bu transferi sonrasında Yunan futbolcu hakkındaki dedikodular yeniden gündeme geldi.

TÜRK DÜŞMANI MI?

Olympiakos'ta forma giydiği dönemde Şampiyonlar Ligi'nde Anderlecht'e 3 gol attığı maçın sonrasında Blue Sky TV'ye konuşan Mitroglou'nun gol sevinci ile ilgili soruya verdiği yanıt uzun süre gündemde kalmıştı.  Muhabirin sorduğu "Neden gol attığında silahıyla ateş eden bir adam taklidi yapıyorsun" sorusuna Mitroglou'nun, gülerek; "Karşımda bir Türk varmış gibi hayal ediyorum" dediği basına yansımış ve büyük yankı uyandırmıştı.

Bu haberin yayılmasının ardından Mitroglou'nun ise "Bu yazılanlar düpedüz palavra! Türkiye'deki yakın arkadaşlarım beni bu konu için haberdar etti. Tabii ki palavra. Asla böyle şeyler söylemedim." şeklinde açıklama yaptığı haberlere yansımıştı.

TRABZONSPOR'UN GÜNDEMİNE GELDİĞİNDE ONLAR YAZMIŞTI

Ünlü Yunan futbolcu hakında çıkan bu dedikodular hiç yenilir yutulur cinsten değilken, bu konu Türk basınında birkaç yıl önce futbolcunun Trabzonspor ile anıldığı dönemde sıkça gündeme getirilmişti. Şimdi ise basının bu dedikoduları görmezden gelmesi dikkatlerden kaçmadı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor