Galatasaray Gaziantep'i devirdi!

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray ile Gaziantepspor karşı karşıya geldi. Türk Telekom Arena2da oynanan mücadeleyi ev sahibi Galatasaray 2-1'lik skorla kazandı. Gaziantepspor, 9. dakikada Muhammet Demir'in golüyle 1-0 öne geçti. Jason Denay

Galatasaray Gaziantep'i devirdi!

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray ile Gaziantepspor karşı karşıya geldi. Türk Telekom Arena2da oynanan mücadeleyi ev sahibi Galatasaray 2-1'lik skorla kazandı.

Gaziantepspor, 9. dakikada Muhammet Demir'in golüyle 1-0 öne geçti. Jason Denayer'in ortasına sert bir kafa vuruşu yapan Lukas Podolski bu gole 11. dakikada cevap verdi. İlk yarı bu skorla bitti. 56. dakikada Umut Bulut atttığı golle Galatasaray'a galibiyeti getirdi.

Galatasaray bu sonuçla 11 puana yükseldi. Gaziantepspor ise 7 puanda kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, Medipol Başakşehir'e konuk olacak. Gaziantepspor ise çıkıştaki Osmanlıspor ile Kamil Ocak'ta karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler